2010-09-17, 16:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
CZEŚĆ DZIOOOBKI
Cytat:
Napisane przez daget
Helllo  dzis juz piatek  zaczynam urlop za 2,5 godz
Ale zes nazbierala, mnie tesciu codziennie meczy grzybami, wczoraj gotowalismy grzybowa a dzis mi rydze z targu przyniosl i mam cos z nimi zrobic bo ja fajnie gotuje
A ja dzis po pracy jade do L-wa bo mam spotaknie z hydraulikiem i ... jazda!!!! Remont czas rozpoczac 
|
daget skoro fajnie gotujesz, no to nie ma mowy o wywinięciu sie .. NO i fajny teściu..dba o synową...
Kciuki za remoncik
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
hej babeczki 
bylam u lekarza bo wysypka dzisiaj byla bardziej zaostrzona tzn. juz nie kropki a pozlewane i takie zaognione  lekark a stwierdzila ze to uczulenie, wykluczyla trzydniowke i powiedziala ze temp. pewnie ze szczepienia ale wysypka jest za mocna wiec uczulenie, przepisala leki i tyle, aha i jeszcze gardelko lekko czerwone ma 
|
czeko zdróweczka dla małej 
Cytat:
Napisane przez kotekk81
Hejka
Wpadlam na chwilke bo musze odpoczac  poprasowalam wlasnie ciuszki malej i brzucho mnie zaczal bolec
Mili noo moje gratulacje   a co do zamknietego watku to mozna zalozyc Klub i do niego maja wejscie tylko "wybrane" osoby  tylko dobrze by bylo zeby zalozyla go osoba ktora dosc czesto jest na forum (bo tylko ona moze zaprosic osoby do klubu  )
ps. wlasnie grzesze hihihi i wcinam flipsy czekoladowe 
|
Koteczku jak tam brzusio, już nie boli?
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
hej mrówki 
Fotki będą jak tylko wszystko uporządkuję- bo wczoraj przywiozłam znów trochę gratów z domu i jak kupie zasłony- bo jest tak łyso!
Dziewczynki dzięki za rady dotyczące biurka, kosztuje dziadostwo 459 zł  więc stwierdziłam że na te chwilę aż tak nie zaszaleję!
Znalazłam zwykłe proste uzywane biurko za 35 zł  i odbiore je jutro z Wrocka- nawet chyba kolorystycznie będzie pasować!
Kto muffiny piekł????????????  daj!
|
kasienko fajnie, że biurko juz wybrane...najwazniejsze, ze bedzie wygoda...
A mufiiny były moooni, ale dopytywałam czy jeszcze są i nadal nie wiem.
Paulinko bedę trzymać kciuki za wyniki, no i za fajne urlopowanie rzecz jasna...
Idę na rolki...
A potem kumpela wpadnie na kawkę..no wkońcu!
|
|
|