Zrobiłam zdjęcia, tylko mało co na nich widać- ale może zauważycie jakąs różnicę
W ogóle doszłam do wniosku, że jestem głupia, bo na wizażu (na co sama nazwa "wizaż" wskazuje) pokazują się dziewczyny mega zadbane i "przygotowane" do zdjęć, a ja ciągle wklejam potwora. Bez sensu.
Do tego jestem w pierwszym dniu @ i wyglądam delikatnie mówiąc "niekorzystnie", ale trudno
1.
Załącznik 3411752 - twarz umyta tylko olejkiem, oczyszczona, nawilżona.
2.
Załącznik 3411753 - po waciku z hydrolatem. Lekko ściąga, mimo, że miał nawilżać. Widzę od razu, że pewne zaczerwieniena są złagodzone.
3.
Załącznik 3411754 - po kremie nawilżającym i tym żelu pod oczy. W sumie pewnie żadna różnica, ale przy tym zdjęciu zauważyłam, jak bardzo mam krzywy nos

4.
Załącznik 3411755 - z pudrem. Efekt jest hm, taki bardzo subtelny. Mnie się podoba, w ciągu dnia się nie błyszczę, nie bieli. Co do wpływu na cienie pod oczami- nie wiem czy jest to widoczne na zdjęciu,ale są mniej zauważalne. Mega plus!
Podsumowując: 15 minut po zrobieniu zdjęć już się zachmurzyło, więc cieszę się, że zdążyłam i mam nadzieję, że efekty Wam cokolwiek pokażą.
I jeszcze jedno- ja naprawdę czasem potrafię ładnie wyglądać, serio serio

Bo te zdjęcia są straaaaszne, aż mi po samoocenie jadą