Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-17, 19:25   #250
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2

Cześć Dziewczyny,
Ja również przestałam brać tabletki. Zażywałam je 5 miesiecy (jedno op. Novynette ale dostałam takiego krwawienia z odstawienia że bałam się że zasłabnę w pracy, więc następne cztery to był Regulon). Zaczęłam w celu uregulowania cykli miesiączkowych, a zrezygnowałam bo przytyłam w tym czasie około 8kg !! No i jeszcze libido strasznie nędzne - to znaczy ochotę na seks mam zawsze w wszędzie ale problemy z orgazmem;/.
Ostatnią tabletkę wzięłam 29 sierpnia, 3 września dostałam okres ale był on bardzo bardzo skąpy jak na moje możliwości. Teraz niesamowicie bolą mnie piersi chyba już około tygodnia, ale naprawdę mocno, tak że ubranie stanika sprawia mi ból. No i jeszcze sutki... Masakra jakaś!! Nie mogę ich dotknąć. No i jeszcze troszkę brzuch pobolewa jak na okres. Czy to możliwe żebym była w ciąży (musiałabym zajść w trakcie ostatniego opakowania)? Czy może to że bolą piersi to jest normalne? Jakoś mi się nie chce wierzyć w tą ciążę.
1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora