Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 21:25   #980
Katosu
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
wow mam nadzieję, że sama za jakiś czas będę mogła się równie udanym wynikiem pochwalić

a maleństwa serdecznie gratuluje

btw -mogę mieć pytanie ? Nie odbierz tego źle bo po prostu jestem zachwycona i ciekawa - Twoje usta są naturalne ? Normalnie napatrzeć się na nie nie mogę i jestem ciekawa czy po prostu ja z moimi jestem na dzień dobry przegrana w marzeniach o pełnych (obu) wargach czy może jeszcze mogę sobie pomarzyć (ja jak to kiedyś kumpela określiła mam murzyńską dolną warge... górą mam chyba zanikająca, śmiesznie to wygląda)
Kwestia silnej woli, a i bieganie tłuszcz dobrze wytapia

Dziekuję

Ahaha, nastepna, wczoraj pod jednym filmikiem mialam 2 pytania o to, jedna napisała, że mam wary jakby mnie osy użądliły

Po pierwsze, mam 24 lata, nawet na wybielanie zębów nie mam co dopiero na wypełnianie ust :P, po drugie czy wszystko co powiedzmy ładne musi być sztuczne? :P Jam zwykła kobita ze wsi, mam co mi natura dała A do wszystkich niezadowolonych ze swego ciała apeluję że chirurgia i poprawianie jest beee, po to są kosmetyki :P
A próbowałaś powiększających błyszczyków, jak np Lip Injection?
Katosu jest offline Zgłoś do moderatora