Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - agh wita
Wątek: agh wita
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-09-29, 18:35   #6
Magda.
Zadomowienie

Re: agh wita

Ananke napisał(a):
> Catkin19 napisał(a):
> > z czymś co kompletnie mnie nie interesuje.
> Pewnie Cię nie pocieszę, bo nie łapie po co chcesz studiować na kierunku, który Cię kompletnie nie interesuje. Nie studiuje się dla samego studiowania. Ja osobiście nie pisałabym się na taki układ.

Ananke napisał(a):
> Catkin19 napisał(a):
> > z czymś co kompletnie mnie nie interesuje.
> Pewnie Cię nie pocieszę, bo nie łapie po co chcesz studiować na kierunku, który Cię kompletnie nie interesuje. Nie studiuje się dla samego studiowania. Ja osobiście nie pisałabym się na taki układ.

Ja rowniez. Potem efekt jest taki, ze malo kto ma prace, ktora lubi. Nie ma sie co meczyc. Moja psiapsiola (rok starsza) nie dostala sie na anglistyke, wyjechala na rok, zwiedzila nowe miejsca, poznala nowych ludzi, a rok pozniej dostala sie na ta uczelnie co ja (tez anglistyka), potem sie poznalysmy i swietne nam sie studiowalo. Zrobilysmy razem licencjat, teraz ona kontynuuje na tym samym kierunku, a ja jestem daleko i studiuje w innej dziedzinie. Ale lata studiow swietne wspominamy i o to chodzi. A nie o katorge. Wyjkorzystaj ten rok na doskonalenie umiejetnosci, moze gdzies bedziesz pracowac (dyplom to raz, doswiadczenie tez sie liczy, a na studiach dziennych raczej trudno o prace). za rok bedziesz bardzo szczesliwa, a juz teraz mozesz uniknac meki.
Ale ostateczny wybor nalezy do Ciebie. Powodzenia i nie daj sie presji spolecznej. To Twoje zycie.
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując