|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
helooooooo
rany ale nudno sprzątający dzień miałam,o ile przy małym dziecku da sie posprzątać tak żeby chociaż godzine było w miare czysto le kuchnia tj lodówa ,mikrofalówwka czajnik i kuchenka lśnią ciuchy młodej jako tako ogarniete...ale ja zawsze sprzątam jak mam nerwa bo powiedzcie mi zcy to normalne ze facet wraca po całym dniu i 1)nie można go o nic zapytać bo zmeczony i na każde pytanie mówi mi ze w piątek--bo tesciowa czyli jego ammusia ma urodziny w sobote ale on ma nocke wiec pójdziemy w piątek ,aa i w piątek on chce na targ iść zobaczyć te pufy i szafke na buty bo tam może taniej
wstaje rano i sie pytam skarbie a kiedy ten węgiel kupujemy a on do mnie w piątek więc zaczelam sie śmiać i mówie w piątek wszystko chcsz zrobić rano targ poten wrzucisz 2 tony wegla a potem do mamusi? no to sie dowiedziałam ze MARUDZE i sie czepiam no ale kurde kiedy mamy gadać jak wieczorem nie wrano nie a on cały dzień w robocie
więc stwierdziłam ze oki nie zawracam mu tylka i nie odzywam sie mam w nosie 
jutro mam dzisiejszy obiad zcyli schabowe więc tanizna...
ramoncia a ile wy płacicie za pokoj kurcze naprawde ja bym sie nie męczyła to raz a dwa sprzątać po ludziach to dwa....
a i jednej z nas gratuluje zaręczyn no ale skręconej nogi to już nie ...
````kękę
|