Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-18, 22:00   #1696
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
marsylia wtedy masz takie gacie poporodowe siatkowane przepuszczają powietrze i tam podpacha po podobno bardzo dużo leci po porodzie..ale to niech się wypowiedzą mamy które rodziły

hah no kiepsko tak z gołym dupskiem latać, ale jak mówi marsylia będa momenty że będzie mnie to mało obchodzić
mi właśnie koleżanka opowiadała że to leci bo się oczyszcza ale ona mówiła akurat że w jej przypadku te majtki egzaminu nie zdały, kupiła po prostu potem specjalne podpaski duże takie i normalne majtki.
ale bez majtek latać to sobie nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mąż się przeraził jak je zobaczył sexi majtki nie wiem co on od nich chce - bielizna jak erotyczna normalnie taka sexi siateczka mmm

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Leci i to sporo, bo sie musi wszystko tam oczyscic i czasem tak zalewa, ze trzeba miac podklady na przescieradlo. Chociaz kolezanka akurat miala taki po prostu intensywny okres, ktory trwal ok 3 tyg. Ciekawe jak to jest z cc.

koleżanka właśnie miała cesarkę i mówi że tak samo leci bo i tak się to oczyszcza

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora