Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-18, 22:14   #1671
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość

Ja tak mam ostatnio z takimi małymi precelkami z ciasta ptysiowego, z cukrem. Kupuję taką dużą pakę (na szczęście to jest lekkie) za 4,50 i pożeram w jeden dzień.
Też u mnie są i czasami je kupuję ....pycha

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość

Eee.. moje dziecko wczoraj samo usiadlo! nie wiem jak bo patrze na nią a ona siedzi! i po chwili sie przewrociła na bok.
Kuuurde to trochę za wczesnie?!
Jak sama siada, to nie ma się czym martwić.
silna dziewucha

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
OMG, nie chciałabym żeby to był mój przypadek Ja się cieszę, że mała spędza większość swoich dni na leżąco i wkurza mnie coraz bardziej jak chce też siedzieć..a jak jej tylko nie pozwalam (karmię w pozycji półleżącej a ona ściska mięśnie brzucha i chce wyżej ) to jest meeeega ryk
U mnie to samo

Cytat:
A jakiej firmy, jakiej?

Ja dawałam małemu Bobovitę, jadł chętnie. Wczoraj mnie coś szturchnęło i kupiłam ekologicznego Hippa. Opluł wszystko wokół, uwalił body po samą dupę, a potem dostał dreszczy i się poryczał.

Ja mam Hippa Jarzynową z indykiem i dzisiaj Luiza zjadła ponad pół słoiczka i jeszcze mlekiem dopiła

Cytat:
No to pięknie.

Daniel się bardzo niecierpliwi. Zjadł by więcej ale go to nudzi mam wrażenie. Robi w czasie jedzenia sto innych rzeczy. Wcześniej kręcił się na boki, teraz nawet jedząc trzyma swoje nogi. Pcha pieluchę do buzi, ręce, dziś próbował stopy... tak ciągnął, że zdjął skarpetkę i włożył sobie do buzi popychając zupkę marchewkową z ryżem.

Karmienie tego dziecka to ostatnio masakra jest.

Cytat:

Mój chłop dziś w Gdyni. Jutro zaś pracuje, więc jestem słomianą wdową od wczoraj rana do poniedziałku rano.

I teraz ciągnie jakiegoś zdechlaka nastoletniego typu Van do Gliwic.
Niezła trasa. Będzie dobrze, dojedzie

Luiza też kicha parę razy dziennie.
Mąż mówi dzisiaj do niej : "ale masz zimne rączki", a ta w tym momencie wyciągnęła je przed siebie i zaczęła oglądać

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora