2010-09-18, 23:14
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jamniczka :(
Cytat:
Napisane przez FankaStaroci
Niestety , psa trzeba będzie uspać.
Nerki odmówiły posłuszeństwa.Poziom mocznika jest strasznie duży. Jeszcze dziś zabraliśmy ją do domu, musimy się z nią pożegnać 
Nigdy nie myślałam ,że tak bardzo się do niej przywiązałam. Jak to teraz będzie, nikt nie będzie mnie witał w progi, nie szczekał na listonosza, tyle wspaniałych lat 
|
przepraszam za odświeżenie,ale musiałam.
Dosłownie siedzę tu i płaczę. Miałam taką sama sytuacje z moim pieskiem. Z dnia na dzień przestał jeść,schudł,zanieśliśmy go do weterynarza,który stwierdził,że to odwodnienie i przez 2 dni podawał jemu płyny domięśniowo. Jednak 2 dni po wizycie u weterynarza piesek zaczął w nocy wymiotować krwią szybko poszukałam najbliższej kliniki weterynaryjnej i pojechałam tam z mama i psiakiem. Lekarz zrobił USG,zbadał poziom cukru i stwierdził,że trzeba podać insulinę i zostawić go na noc na obserwacji. Rano dostałam telefon,że niestety piesek ma raka trzustki,która kilkukrotnie podwyższa poziom cukru i niestety pieska trzeba uśpić,ponieważ i tak by pociagnął tylko kilka dni i zdechł w męczarniach ;( na moich oczach go usypiali, a ja ciągle tylko jemu powtarzałam jak bardzo go kocham ;(
|