Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-18, 23:46   #1719
Basima
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
aa... to dowiesz się kochana w poniedziałek wieczorem

idą przygotowania. idą. Tylko mam pasek w sukience zepsuty ...to było tak, że od jednego i drugiego boku odchodzą dwa takie paseczki i one po środku pod piersiami były złączone taką klamerką z cekinami i ona została urwana. i muszę coś wykombinować w zamian. Wykombinowałam, że kupię satynową tkaninę i krawcowa zrobi mi kokardę :P i albo ta kokarda znajdzie się po środku jako na łączeniu tych paseczków cienkich, albo zupełnie z tej srebrnej satyny zrobię pasek pod piersiami zamiast tamtego paska : zobaczę jak to będzie wyglądało.

A w ikei kupiliśmy pojemniki na jedzenie i takie kosze do szafy wnękowej
a poza tym oni ściemniają z obniżką cen! bo ja w tamtym roku LACK stolik kupiłam za 14,99... a oni od 4mcy bębnią, że ten stolik jest w promocji... za 19,99
kocham te nasze polskie promocje

będzie dobrze!
trzeba myśleć pozytywnie, bo wtedy ściąga się szczęście do siebie )

czekam na walkę pudziana w mma
Ja też siedze i oglądam bo walczył mojego ex męża brat cioteczny tak więc musiałam mu kibicować

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
aaa i jeszcze!
dziś znowu zobaczyłam dwie kreski na teście owulacyjnym... ale już bardziej widoczne niż ostatnio i wyliczyłam, że dziś tempka mi spadła, więc zaczynam odliczanie 6niższych temperatur i... za 5dni będę miała owulkę.
buahahahahahhaa
niech mi Bóg to staranie się w dzieciach wynagrodzi. Ja mogę teraz uczyć obserwacji ciała [no poza wymacywaniem szyjki macicy nie cierpie tego, bo nie wiem jak to jest]

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

aaahahahaha uwielbiam dziecięce kupy, nic tylko maskę gazową zakładać
Obyś te II kreski szybko wysikała
Kupa była mega w ilości i w smrodku

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora