Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-19, 08:10   #2058
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Wycieczka suuuper, pogoda nam się wyjątkowo udała Tylko nogi mi do d... wchodzą, chociaż to była bardzo spacerowa trasa. Fotki zaraz będą na poczcie
Na szybko napiszę Wam 2 anegdotki (jedna z morałem )
1. Idąc nad Morskie Oko jak wiadomo spotyka się różnie ubranych ludzi (szpilek na szczęście nie zauważyłam). I szła jedna dziewczyna na oko w moim wieku ubrana w różowe brokatowe baletki, białe rurkasy, jeansową kurtkę i z ostrym mejkapem. Przez jakiś czas szliśmy tuż za nią i ona nagle mówi "Gdzie te toitoie??? Już nie wytrzymuję. Jak SE sikne, to bedzie drugie Morskie Oko". Myślałam, że padnę i nie wstanę.

2. W Nowym Targu zatrzymaliśmy się na stacji benzynowej i poszłam do łazienki. Kolejka na 20 osób ale ale, widzę, że jakieś laski stoją w kolejce do męskiego i nie widać żadnego faceta. Więc ja siup do tej kolejki, bo przede mną były tylko 2 babeczki. Za mną nikt się nie ustawił. Nadeszła moja kolejka, wychodzę, a tam stoi 10 chłopa, w tych kilku z nich sika przy pisuarach na wprost wyjścia z mojej kabiny wyskoczyłam stamtąd jak pocisk. Komentarzy tych facetów chyba nie będę przytaczać... Mam nauczkę i już never ever nie wejdę do męskiej toalety, obiecuję...
fajnie,że wycieczka sie udala

no spotyka sie rozne osoby na takich szlakach najczesciej wlasnie takie damulki

a co w meskiej toalecie mowili?powiedzzzzzz:brzyd al: