Cześć Dziewczyny
Wycieczka suuuper, pogoda nam się wyjątkowo udała

Tylko nogi mi do d... wchodzą, chociaż to była bardzo spacerowa trasa. Fotki zaraz będą na poczcie

Na szybko napiszę Wam 2 anegdotki (jedna z morałem

)
1. Idąc nad Morskie Oko jak wiadomo spotyka się różnie ubranych ludzi (szpilek na szczęście nie zauważyłam). I szła jedna dziewczyna na oko w moim wieku ubrana w różowe brokatowe baletki, białe rurkasy, jeansową kurtkę i z ostrym mejkapem. Przez jakiś czas szliśmy tuż za nią i ona nagle mówi "Gdzie te toitoie??? Już nie wytrzymuję. Jak SE sikne, to bedzie drugie Morskie Oko". Myślałam, że padnę i nie wstanę.
2. W Nowym Targu zatrzymaliśmy się na stacji benzynowej i poszłam do łazienki. Kolejka na 20 osób

ale ale, widzę, że jakieś laski stoją w kolejce do męskiego i nie widać żadnego faceta. Więc ja siup do tej kolejki, bo przede mną były tylko 2 babeczki. Za mną nikt się nie ustawił. Nadeszła moja kolejka, wychodzę, a tam stoi 10 chłopa, w tych kilku z nich sika przy pisuarach na wprost wyjścia z mojej kabiny

wyskoczyłam stamtąd jak pocisk. Komentarzy tych facetów chyba nie będę przytaczać... Mam nauczkę i już never ever nie wejdę do męskiej toalety, obiecuję...