2010-09-19, 15:24
|
|
Pani Buka
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ciuchy rozm. XS-M, kosmetyki, kolczyki
SPÓDNICE, SUKIENKI
1. spódnica jeansowa z wysokim stanem. rozmiar z metki to 40, ale dla mnie to dość małe 36 długość ok. 53cm, w pasie ok. 2x33cm. z boku i przy kieszonkach ma frędzelki, ale myślę że można się ich dość łatwo pozbyć. wytarcia są w rzeczywistości mniej widoczne. stan db+. najchętniej na inną spódnicę.
2. spódnica Top Secret rozm. S, czarna, z grubej bawełny. stan bdb-. długość 45cm, pas 2x35cm, biodra 2x47cm. oddam raczej (ale nie tylko) za inną spódnicę albo sukienkę, najchętniej fason lekko rozszerzany lub ołówkowy
3. śliczna granatowo-biała spódnica przed kolano. szyta ręcznie (!) na kogoś noszącego typowy rozmiar S. długość ok. 47cm, szerokość na dole 2x47cm, w pasie ok. 2x37cm. kryty suwak z boku, bez gumki, z przodu sznureczki do ściągnięcia do zawiązania. w rzeczywistości kolor granatowy nieco bardziej intensywny oddam raczej za inną letnią spódnicę, która mnie urzeknie 
4. niezwykle oryginalna, asymetryczna zamszowa (?) spódnica w "indiańskim" stylu. dłuższa z przodu, z tyłu długość mniej więcej do kolan. Z przodu dł. max 70cm, z tyłu ok. 50cm. Do noszenia nisko, na biodrach, zawiązywana na sznureczki. Rozmiar z metki 38, ale na osobę noszącą 36 też ok. Ciepły, ciemnokarmelowy kolor (bardziej jak na zdjęciu ze zbliżeniem). Nie oddam łatwo 
5. biała, letnia sukienka w czerwone kwiaty. długość z tyłu bez ramiączek ok. 74cm, z ramiączkami ok. 85cm. rozmiar z metki to L, ale myślę że to raczej S/M. rozciągliwa, z lycrą, dopasowuje się do kształtu ciała.. naprawdę ładna. stan bdb. na inną sukienkę, spódnicę, tunikę.
Czas edycji: 2010-09-23 o 12:33
|
|
|