2010-09-19, 17:05
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
Napisane przez baajeczna2
kurcze, to trzeba było składac! dostałabys raczej ; x
14 nowa? nie widziałam, hohoo ; d akurat czesto nią jezdze
ale macie rozkminy ; p
ja jak kogos poznam, to nigdy pozniej nie pamietam ani wygladu, ani imienia : <
|
ja pamiętam szczegóły właśnie jak ubiór itp :P
Cytat:
Napisane przez czarnulkax
Cześć  Przyjmiecie mnie do swojego grona?  Odezwałam się bodajże w drugiej części, ale jakoś później szybko wypadłam, brak czasu trochę...  Podczytuję was czasem, więc mniej więcej się orientuję i widzę, że się tutaj wszystkie znacie, ale może jakoś się wkręcę...?
W Krakowie studiuję, aktualnie jestem na etapie poszukiwania pokoju  I nauki do egzaminu 
|

Cytat:
Napisane przez ecrulo
Witamy! 
Przyjdź na spotkanie, uzależnij się od nas, wątkuj z nami i kupuj z nami  Powodzenia w poszukiwaniach i na egzaminie  .
Dwa razy szukałam mieszkania i zawsze robiłam to w czerwcu/lipcu. Fakt płaciłam za wakacje, ale przynajmniej mogłam spać spokojnie, bo nie przyjdzie mi nocować pod mostem Grunwaldzkim 
|
mi się jeszcze nie zdarzyło szukać mieszkania ale jestem panikara więc chyba rok wcześniej bym zaczeła 
Cytat:
Napisane przez Mjucaczek
bajeczna, ale miałam wynając mieszkanie z koleżanką ;/ a potem z 2 dziewczynami...
nawet w wakacje da się znaleźć takie by było od września chociażby, ale ciota nie szukałam.
to witaj koleżanko w klubie, też szukam... naprawdę rok temu było łatwiej, a wiecie co jest najbardziej smieszne? w tym roku mieszkania staniały, w krk bardzo, mama gdzieś mi to czytała... więc po cenach widać, że to studenci naciągają i właściciele, którym nie udało się wynająć w wakacje 
|
oj Biedna głowa do góry 
Cytat:
Napisane przez Neciak89
O Boże..
|
noo... Freud to chyba miał by używanie
|
|
|