Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-19, 17:05   #1514
paniDoktorJoint
Wtajemniczenie

Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
kurcze, to trzeba było składac! dostałabys raczej ; x

14 nowa? nie widziałam, hohoo ; d akurat czesto nią jezdze

ale macie rozkminy ; p
ja jak kogos poznam, to nigdy pozniej nie pamietam ani wygladu, ani imienia : <
ja pamiętam szczegóły właśnie jak ubiór itp :P
Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Cześć Przyjmiecie mnie do swojego grona? Odezwałam się bodajże w drugiej części, ale jakoś później szybko wypadłam, brak czasu trochę... Podczytuję was czasem, więc mniej więcej się orientuję i widzę, że się tutaj wszystkie znacie, ale może jakoś się wkręcę...?
W Krakowie studiuję, aktualnie jestem na etapie poszukiwania pokoju I nauki do egzaminu

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Witamy!
Przyjdź na spotkanie, uzależnij się od nas, wątkuj z nami i kupuj z nami Powodzenia w poszukiwaniach i na egzaminie .

Dwa razy szukałam mieszkania i zawsze robiłam to w czerwcu/lipcu. Fakt płaciłam za wakacje, ale przynajmniej mogłam spać spokojnie, bo nie przyjdzie mi nocować pod mostem Grunwaldzkim
mi się jeszcze nie zdarzyło szukać mieszkania ale jestem panikara więc chyba rok wcześniej bym zaczeła
Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
bajeczna, ale miałam wynając mieszkanie z koleżanką ;/ a potem z 2 dziewczynami...

nawet w wakacje da się znaleźć takie by było od września chociażby, ale ciota nie szukałam.

to witaj koleżanko w klubie, też szukam... naprawdę rok temu było łatwiej, a wiecie co jest najbardziej smieszne? w tym roku mieszkania staniały, w krk bardzo, mama gdzieś mi to czytała... więc po cenach widać, że to studenci naciągają i właściciele, którym nie udało się wynająć w wakacje
oj Biedna głowa do góry
Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
O Boże..
noo... Freud to chyba miał by używanie

Doceniam to co mam.

Oszczędzam.

Dobrze organizuje wolny czas.

Poznaje Kraków.

Ewentualnie zrzucam kilogramy.
paniDoktorJoint jest offline Zgłoś do moderatora