Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie samotne, smutne dziewczyny tej soboty łączmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-20, 13:19   #103
agattee
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie samotne, smutne dziewczyny tej soboty łączmy się!

Cytat:
Napisane przez Doti_ Pokaż wiadomość
Hmmm...
Ja przed sekundą rozmawiałam z "moim" X na gg. Fajny chłopak, choś młodszy o 2 lata (niecałe), to dobrze mi się z nim gada... Tak normalnie...
No to skoro dobrze Ci się z nim rozmawia, dogadujecie się to może zawsze coś zaiskrzyć jeśli będziecie do tego dążyć i jeśli dwie strony są sobą zainteresowane

Cytat:
Napisane przez SummerGlow Pokaż wiadomość
A no masz rację... ja też strasznie się przywiązuję. Z tego wszystkiego juz kilku delikatnie spławiłam i czasem mi za to wstyd...:/ że za bradzo wybrzydzam.
o, dokładnie jakbym czytała o sobie. u mnie jest praktycznie to samo. Facet zainteresuje się mną ja nim, ale on ucieka. Następnie kręci się wokół mnie facet który jest w porządku ale mnie nie interesuje i też delikatnie go spławiam... Może tu nie chodzi o wybrzydzanie ale jest tak, że oceniamy i jesteśmy oceniani i bywa, że jak już się z kimś spotkamy albo kogoś poznamy to rejestrujemy od razu czy jesteśmy tym kimś bardziej zainteresowani czy nie. Tylko my spławiamy od razu, na początku żeby nie robić facetowi nadziei. A faceci na odwrót, udają że coś z tego będzie i robią nam nadzieję, a na koniec tłumaczą się, że nie potrafią się zakochać...

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując