Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-20, 18:06   #2183
anoola
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Pójść, pójść przecież to jest oszczędność i tak będziesz musiała kiedyś kupić i tak, a ceny są niepowtarzalne
Ha, ty mnie chyba znasz to samo pomyślałam i poleciałam. Kupiłam drugi Ariel i szlafrok sssuper jest. Pytałam pani z Biedronki czy nie było większych damskich bo tylko l/xl były (dużo) ale powiedziała tak jak wy, że one są spore i żebym przymierzyła no to przymierzyłam, a co...i dobry był Więc jestem posiadaczką żółciutkiego cieplutkiego megasuperowego szlafroczka ale jestem zadowolona z tych zakupów, no przeszczęśliwa wręcz nawet z tego szczęścia sobie przetłumaczyłam, że migdałów nie kupuję- dieta A farb u mnie nie było...moze i dobrze bo cała kasę przetraciłam Dobrze że zapasy porobiłam (przez te wyprawy do Biedro ) bo przez ten tydzień to chyba byśmy tynk ze ścian szamali
Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Polecam sie na przyszłość
Cytat:
Napisane przez anshe Pokaż wiadomość
nie mam kota ale kupiłabym żwirek dla kota ponoć jak się wsypie na spód kosza na śmieci...wchłania brzydkie zapachy....któraś tak robiła?
O tym to nie wiedziałam ale czytałam że pochłaniaja "zapach" z butów (więc jeśli masz TŻta sportowca to może ci sie przydać )
Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
a dziękuję teraz mam problem, by utrzymać wagę i żeby już nie spadała. Nie taka prosta sprawa niestety, jak człowiek się przyzwyczai do dietkowania.
Oj tak, jak to każde przyzwyczajenie- trudno zwalczyć. Tylko sobie krzywdy nie zrób
anoola jest offline Zgłoś do moderatora