2010-09-20, 18:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba
Pójść, pójść  przecież to jest oszczędność  i tak będziesz musiała kiedyś kupić i tak, a ceny są niepowtarzalne 
|
Ha, ty mnie chyba znasz to samo pomyślałam i poleciałam. Kupiłam drugi Ariel i szlafrok  sssuper jest. Pytałam pani z Biedronki czy nie było większych damskich bo tylko l/xl były (dużo) ale powiedziała tak jak wy, że one są spore i żebym przymierzyła no to przymierzyłam, a co...i dobry był Więc jestem posiadaczką żółciutkiego cieplutkiego megasuperowego szlafroczka ale jestem zadowolona z tych zakupów, no przeszczęśliwa wręcz nawet z tego szczęścia sobie przetłumaczyłam, że migdałów nie kupuję- dieta A farb u mnie nie było...moze i dobrze bo cała kasę przetraciłam Dobrze że zapasy porobiłam (przez te wyprawy do Biedro ) bo przez ten tydzień to chyba byśmy tynk ze ścian szamali 
Cytat:
Napisane przez lorek1
Dziękuję 
|
Polecam sie na przyszłość 
Cytat:
Napisane przez anshe
nie mam kota ale kupiłabym żwirek dla kota  ponoć jak się wsypie na spód kosza na śmieci...wchłania brzydkie zapachy....któraś tak robiła? 
|
O tym to nie wiedziałam ale czytałam że pochłaniaja "zapach" z butów (więc jeśli masz TŻta sportowca to może ci sie przydać )
Cytat:
Napisane przez szakal165
a dziękuję  teraz mam problem, by utrzymać wagę i żeby już nie spadała. Nie taka prosta sprawa niestety, jak człowiek się przyzwyczai do dietkowania.
|
Oj tak, jak to każde przyzwyczajenie- trudno zwalczyć. Tylko sobie krzywdy nie zrób
|
|
|