Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 12:57   #170
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay Pokaż wiadomość

Dzidzia - a jakich pieluszek używasz? zdaje mi się, że jsteś bardzo dobrze rozeznana w tych wszystkich środkach pielęgnacyjnych, czemu właśnie ten krem a nie np Sudokrem ? tak, pytam, bo w sumie osobiście się kiepsko znam, smaruje sudokremem i mała nigdy odparzenia nie miała, a zwykle całą noc w jednym pampresie śpi ( tyle, że w nocy ledwo co siknie pare razy pewnie, kupa idzie WIELKA rano)
Heh, ja właśnie jestem przeciwniczką kosmetyków .

Na początku i do tak tragicznego stanu pupy, że teraz w dotyku są blizny doprowadziły nas pampersy new baby 1 i chusteczki nivea sensitive. Potem zmieniliśmy pieluszki na pampersy premium care i przemywanie pupy roztworem nadmanganianu potasu, do tego na początku smarowanie bepanthenem, a potem tormentiolem jak się zaczerwieni i jest dużo lepiej. Ale jeden dzień odstawimy tormentiol i pupa znowu czerwona. Teraz jak się zagoi tak super super, to będę smarować sudokremem na zaś (choć ran nam nie goił wcale).

Już w szpitalu miałam podejście, że będę używać skromnie kosmetyków i to chyba dla pupci mojej Córci był błąd. Widać ma delikatną skórę i potrzebuje pielęgnacji.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora