|  2010-09-21, 12:57 | #170 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Heh, ja właśnie jestem przeciwniczką kosmetykówCytat: 

| 
					Napisane przez Morgana le Fay  Dzidzia - a jakich pieluszek używasz? zdaje mi się, że jsteś bardzo dobrze rozeznana w tych wszystkich środkach pielęgnacyjnych, czemu właśnie ten krem a nie np Sudokrem ? tak, pytam, bo w sumie osobiście się kiepsko znam, smaruje sudokremem i mała nigdy odparzenia nie miała, a zwykle całą noc w jednym pampresie śpi ( tyle, że w nocy ledwo co siknie pare razy pewnie, kupa idzie WIELKA rano)
 |   . 
 Na początku i do tak tragicznego stanu pupy, że teraz w dotyku są blizny doprowadziły nas pampersy new baby 1 i chusteczki nivea sensitive. Potem zmieniliśmy pieluszki na pampersy premium care i przemywanie pupy roztworem nadmanganianu potasu, do tego na początku smarowanie bepanthenem, a potem tormentiolem jak się zaczerwieni i jest dużo lepiej. Ale jeden dzień odstawimy tormentiol i pupa znowu czerwona. Teraz jak się zagoi tak super super, to będę smarować sudokremem na zaś (choć ran nam nie goił wcale).

Już w szpitalu miałam podejście, że będę używać skromnie kosmetyków i to chyba dla pupci mojej Córci był błąd. Widać ma delikatną skórę i potrzebuje pielęgnacji.
 | 
	|     |  |