Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zachowanie dokumentów przez uczelnię
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-21, 13:19   #1
Leeonka
Przyczajenie

zachowanie dokumentów przez uczelnię

Witam
Mam takie pytanko, na które być może niektóre z Was będą znały odpowiedź. Otóż, tak jak w temacie. Jak długo uczelnia zachowuje dokumenty studentów? Nie chodzi mi o nic takiego bardzo istotnego, a jedynie o dzienniczek praktyk. Mój wydział (opiekunowie z mojego wydziału) ma zwyczaj zabierania dzienniczków praktyk po ich ukończeniu. Tak aby je sprawdzić, wystawić ocenę itp. Tyle, że tych dzienniczków nie dostajemy z powortem. Teraz mam taki problem, że studiuję drugi kierunek, na którym mam takie same parktyki, jak na swoim pierwszym. I opiekunce nie wystarcza wpis w indeksie, tylo chce ksero starego dzienniczka. Będąc dzisiaj po "stary dzienniczek" dowiedziałam się, że został on już wyrzucony. Teraz jestem w kropce. Nie wiem co mam robić. Nie uśmiecha mi się "praktykować" raz jeszcze to samo ;(((
Jeżeli wiedziałabym, że dzienniczek został wyrzucony za wcześnie lub coś w tym stylu, to może jakoś udałoby mi się przemówić do rozsądku obecnej opiekunce praktyk...
Leeonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując