2010-09-21, 18:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Wredni..
Hej!
Widze,ze musze zaczac niestety nowy temat,bo niektórzy mi nie odp w innym watku wiec to bedzie najwyzej na szersza skale 
Nie wiem czy to w tym temacie powinno byc ,ale tak mi sie wydaje.
Jestem ogólnie osobą towarzyską i lubię rozmawiać, z ludzmi nowe znajomości itp.Zreszta zwykle jestem mila ,pomagam wszystkim i ogolnie pytam co u osob itp.
Jednak mam coraz wieksze wrazenie,ze kazdy jest egoistą i mysli jedynie o sobie.
Zyjac w mniejszym miescie- gdy chodzilam do Liceum juz ten preceder w moim klasie byl na swietle dziennym.Niby każdy dał coś sciągnąć itp ale nikt nie pyta co u Ciebie,raczej go to nie interesuje,nie zagda i wogole prawie jakby Cie nie znal.Owszem powie- czesc czy cos,ale tylko na to mozna u ludzi liczyc.
Gdy przeprowadzilam się do duzego miasta- mam jeszcze gorsze wrazenie.W swojej grupie praktycznie nie mam na kogo liczyc.Jest mi ogólnie ciezko,bo ja nie przywyklam do tego,ze musze byc sama z soba 24 na dobe,bedac wsrod ludzi! dla mnie to jest dziwne i chore,bo w sumie po co mam jezyk w takim razie..
No i u mnie grupie niby ktos tam wrzuca cos jak chce ogolem pomoc,ale niestety tez nikogo nie obchodzi jak ktos np ma za duzo agresji isie drze na druga osobe.Jak myslisz,ze jestes z kims to bardzo sie mylisz.. ogolnie jak cos to ktos Ciebie wystawi a bedzie myslal bardziej sam o sobie.. Albo jeszcze Ci przeszkodzi i bedzie darl gebe,albo po prostu Ci nie powie,sam bedzie wiedzial i oby byc pierwszym.. to okropne.Kompletnie nie wiem co o tym myslec.A jeszcze jak ide na takie zajecia,jest tak samo.Proboje z kims porozmawiac ,nawet spoko ktos mi odpowiada,pomimo ,ze srednio mu to pasuje a nast dnia znowu widze dystans.. i od nowa.Bledne kolo.Bedac w jakiejs grupie tyle czasu
zdaje mi sie, ze ludzie powinni sie jakos polubic,albo probowac polubic czy cokolwiek chociaz porozmawiac.. nic kompletnie. Nie wiem,ludzie nie potrzebuja kontaktu?!
Nie wiem co mam robić ;/ mam polubic moze bycie samej ?! z nikim mam nie rozmawiac? ;/
|
|
|