Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-21, 17:32   #1010
Kmee
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Fajne Sporo masz tych storczyków piękne kwiaty
a sypialnia gdzie? czy kanapa pełni rolę łóżeczka??
P.S. Zakochuję się w Twoich oczach
Kocham storczyki i tak to tylko cześć wszystkich, które mam..
Zresztą ostatnio prowadzę otwartą wojnę chemiczną ze szkodnikami
Są to kwiaty dla cierpliwych, ale na prawdę ślicznie umieją się odwdzięczyć
dzięki za komplement

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Kmee z kim byłaś w Egipcie? Co to za przystojniak na jachcie?
Ten przystojniak na jachcie to właśnie ów Egipcjanin za którym pływałam, żeby sobie pooglądać.. te poruszające się zwinne ciało pod wodą.. bajka!

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
fajnie musiało być podświetlany basen, mmm
Niestety te baseny w większości tylko ślicznie wyglądają, bo wieczorem je czyszczą chemicznie i nie można z nich korzystać no ale działa na wyobraźnię

Cytat:
Napisane przez K-H Pokaż wiadomość
Co do Egiptu to niedawno znajoma była i w sumie nic ciekawego - nic nie zobaczyła, bo wycieczki 'krajoznawcze' kosztowały po 600 zł. A być w Egipcie i nie zobaczyć piramid... Może te wycieczki od biura zależą.
To jakiś absurd albo jakaś ściema. Nigdy nie słyszałam o podobnym przypadku.
Wycieczki z Sharm do Kairu (piramidy) trwają półtora dnia i zależnie od biura kosztują np:
280zł / os - w Tui
85 usd - w Sun&Fun
a 50zł z lokalnego biura (zlokalizowanego w Naama Bay) z polskim przewodnikiem
dwudniowa wycieczka w Sun&Fun (z hotelem i noclegiem) 155 usd

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Cały czas namawiam kuzyna żeby ze mna poleciał, zawsze tak jakoś raźniej, a jego traktuje jak brata (mój rocznik tylko ja ze stycznia, a on z listopada) więc z dogadaniem się nigdy nie mieliśmy problemów.

Co do kłótni i rozmów- czasami się zastanawiam czy może tylko MY, kobiety chcemy wiedzieć więcej, chcemy żeby wszystko było ok, nie było niezdrowej atmosfery, niedomówień? Facet się wkurzy, wsiada w samochód, spotka się z kolegami, a my przeżywamy to podwójnie.

Jeśli chodzi o mój wyjazd to na razie patrzyłam na Egipt, ale jeśli będzie ciekawa oferta do innego kraju to chętnie skorzystam. Najbardziej chcę polecieć po to żeby prężyć się jak kocica na słońcu, odpoczywać, popijać drinki, oderwać się od rzeczywistości

Witam wszystkie pracujące i jeszcze cieszące się ostatnimi dniami wolności studentki u mnie od rana świeci słoneczko więc przesyłam kilka ciepłych promyczków żeby wstawało Wam się lepiej,a w pracy czas mijał szybciej
Mam nadzieję, że w razie czego pojedziesz z kuzynem i będzie fajnie
Co do kłótni - chyba tak właśnie jest, chociaż ja z BSem staramy sobie wszystko wyjaśniać na bieżąco. Pewnie było kilka małych spięć, ale jeszcze ani jednego poważnego sporu
Ja polecam Egipt do odprężenia się i poznania ZUPEŁNIE innej kultury niż nasza europejska. Różnice widać na każdym kroku.. a jak kogoś to jeszcze interesuje i chce wiedzieć skąd się biorą, jaka jest różnica, co to znaczy koran, to już w ogóle ciekawe miejsce. Wiadomo, że poza hotelem nie jest aż tak cywilizowanie jak u nas. Mi to jednak zupełnie nie przeszkadza - no ale kto co lubi

Nic mi nie mów o dniach wolności... ja właśnie w delegacji

Cytat:
może nie dziwny, ale samolubny... i mało troskliwy- ja bym tak to określiła
Zgadzam się.. ja jestem na takie rzeczy przeczulona i dla mnie to egoizm.
Nie wyobrażam sobie, żeby mój BS tak się zachował (ani ja do niego).
On nawet potrafi wstać ze mną o 4tej rano, żeby pomóc mi wyszykować się do wyjazdu w delegacje... kocham to w nim, że jest taki troskliwy i opiekuńczy. No i staram się to samo dawać od siebie

Cytat:
Kmee mam już włóczkę na Twój komplecik... taaaaka milusia jest "zmieszam" ją ze swoją, to będzie cieplej jeszcze.
super!!! już nie mogę się doczekać!!!
to będzie mój ulubiony komplecik
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora