Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-22, 10:21   #3802
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Worek pieniędzy jest super. Na początek roku szkolnego chyba bym kupiła koralik z napisem "study" (szkoda, że już nie studiuję;(). A w grudniu koniecznie musi być bałwanek(Mirell, spojrzysz jak on wygląda live). Do tych dwóch niebieskich koralików będzie zimowo-idealnie (jakoś tak niebieski kojarzy mi się z zimą).

Nutki kosztują 139 zł, a puzzle (szczególnie interesują mnie niebieskie) 179 zł.

A tych nowości w Pandorze to chyba nie ma za dużo co? I oni je wydają dwa razy w roku?

Kto by pomyślał, że teraz to ja głównie o koralikach a nie o charmsach
Ja właśnie myślałam nad tym "study", ale stwierdziłam, że jak skończę, to nie bardzo będę miała z nim co zrobić, a sowa taka bardziej uniwersalna jest Zresztą to study to mogę jeszcze za rok dokupić
Teraz chcę chyba jednak ten worek, sowę wezmę na październik, wpłynęło mi teraz trochę extra kasy to niech będzie za to worek $
Tak szczerze, to jako pierwszy srebrny wolałabym koniczynkę, ale ta co mają mi się nie podoba, może kiedyś zrobią lepszą

A za tymi koralikmi Ci zobaczę, bałwankiem również
Nowości to prawda, są dwa razy do roku i jest ich niewiele (to w sumie dobrze ), na wiosnę właśnie były te pastelowe koraliki murano w paseczki Teraz to chyba trzy jakieś nowe drewniane i kilka zwykłych srebrnych

A co do cen w USA - a może dałoby się zorganizować jakieś zbiorowe zamówienie? No bo kurczę, za jeden koralik u nas tam można mieć praktycznie dwa
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora