2010-09-22, 12:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
Napisane przez golden_eye
motylku zgłaszaj nie zastanawiaj się, zawsze to obycie i dla Ciebie i szczeniaka, zobaczysz jak i co wygląda od tej strony a i może Domiś coś wygra  trzymam kciuki 
|
nic nie wygra w klasie szczeniaków, tu bardziej chodzi o zapoznanie sie z ringiem. Wiele sie własnie wybacza wtedy szczeniakom jak np zle chodzą czy stoją dlatego mi zależy na tej klasie
Cytat:
Napisane przez aaby
motylku, nie wiem, jakimi prawami rządzą się psie wystawy, ale kocie mają mooocne obostrzenia. Np. obowiązkowa przynależność do klubu, chip, SZCZEPIENIA!! (więc nie wiem, czy mogłabyś to przesunąć). Dowiedz się dokładnie, żeby jakieś ukryte koszty Cię nie zaskoczyły, bo sama wystawa to pikuś...
|
z tego co sie orientowałam w Związku Kynologicznym, musze go zgłosic do wyrobienia rodowodu (co zrobilam na początku miesiąca), składke roczną opłaciłam, szczepienia wymagane ma, tylko mu na wścielizne brakuje, ale według prawa ma czas do 6 m-ca życia na to, wiec jeszcze spokojnie zdąze go zaszczepic
chipu miec nie musze, tylko te z Poznania chyba, a ja zameldowanie mam inne ale i tak musze zadzownić do Związku Kynologicznego i wyjasnic sprawe na jakie nazwisko mam go zgłosic, bo mam jeszcze stary dowód ze starym nazwiskiem, moge podać nowe ale przeciez nowego nr nie podam 
jutro wezme papiery i go zgłoszę 
Poznanianki mam nadzieję będą kibicować na ringu
|
|