|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne-pielęgnacja, cześć IV.
[1=f154c2744ba0c8b7d0fb1b5 23e73ac052b4c9473_6387eeb 28dd5f;22230506]fajny zbiór 
ale mam jedno pytanie, co powiesz o balsamie z AA, szybko się wchłania no i czy faktycznie czuć maliny ??[/QUOTE]
Wchłania się tak średnio szybko, szybciej niż mleczko do ciała ale wolniej niż taki typowo nawilżający balsam. Nie lubię balsamów które długo się wchłąniają bo nie lubię długo czekać a ten jest taki średniak A co do zapachu to jest przepiękny! Naprawdę pachnie malinami i zapach jest nadal tak intensywny jak zaraz po kupieniu, nie zmienia się. 
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------
Aha i chciałabym wytłumaczyć dlaczego mam odżywkę do włosów blond a szampon do włosów brąz. A to dlatego że odżywkę używałam przez wakacje (wtedy mam ładne blond pasemka) a teraz na zimę systematycznie zaczynam przyciemnianie włosów żeby chociaż troszeczkę przypominały brąz ( bo w zimę włosy mam takie szarobure, takie "mysie")