Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-22, 19:33   #2114
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
no właśnie, postaram się tam dodzwonić, zaraz poszukam jakiegoś info o tym szpitalu.
)

a to trzeba chodzić co 3tygodnie? bo kiedyś był wątek o tym ile kosztuje ciąża i tam każdy pisał, że chodzi się co 3tygodnie na wizyty. DLACZEGO? wtedy się chodzi, gdy coś jest nie tak? nie wystarczą 3wizyty? [tak chyba jest na nfz]

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

ja w weekend tańcuję [choć mój ukochany nie jest typem tancerza] na weselichu i się obżeram i w ogóle! na weselu będzie około 15osób z naszego gimnazjum, czyli każdy się zna chociażby z widzenia. Bardzo dużo młodych osób ma być )
dziewczyny do Koscioła się coś kupuje? bo ja już nie pamiętam. Chyba po Ślubie przed Kościołem składa się życzenia i wtedy się coś daje, tak? kwiatki, maskotki czy coś? My z koleżanką myślałyśmy dać maskotkę- bociana, ale że jest średniej wielkości to pomyślałam, że może 2bociany i jednemu apaszkę różową a drugiemu niebieską przyczepić
co do tego czy daje sie coś po kościele to najczęściej kwiaty czasem młodzi życzą sobie np wino, pluszki alboprzybory szkolne wino dla siebie reszte przekazują dzieciaką jak dla mnie pomysł z bocianami bardzo fajny

co do ciąży i wizyt u lekarza to wypowiem sie z doświadczenia: kiesy.ś myślałam ze prywatnie to super i latałam co dwa tyg nie wiem po co i na co jak i tak nic mi nie pomógł a jeszcze by mnie na cacy załatwił, wiec częstotliwość zależy od lekarza i od tego ile chce zarobić, mam dwie kumpele które chodziły z nfz i sobie chwlą wizyty były okoła raza na miesiąc
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora