Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-22, 21:21   #1194
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Reeva- super, że z Twoim BSem wszystko w porządku!! Oby nie było żadnych komplikacji
A tak w ogóle szybko wypisują go. Skoro dzisiaj jeszcze nie wstaje, a jutro już wychodzi?
Cytat:
Napisane przez dresden doll Pokaż wiadomość
reeva - świetnie, że Twój BS ma się dobrze. życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Szybko Super, że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Pozdrowionka dla BSa, niech szybko wraca do zdrowia
Dziękuję dziewczyny Przekażę BSowi oczywiście Mówił, że następnym razem już sam wstanie do kibelka i pewnie dał radę, także chyba już chodzi
Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
zanim pójdę odespać stracone dwie noce , z linii frontu alejandro :

o piątej rano kiedy okazało się drogą komunikacyjną poprzez sms,że oboje nie możemy spać,postanowiliśmy pójść na spacer
rozmawialiśmy,rozmawialiś my i tak dalej,o wszystkim,o życiu,depresji,muzyce,fil mach. człowiek jest zadziwiająco do mnie podobny i rozmowy były super nawet pomimo bariery językowej
o szóstej z groszem wylądowaliśmy nad morzem - zobaczyłam jeden z najśliczniejszych wschodów słońca
cały czas trzymaliśmy się za ręce,całowaliśmy,przytula liśmy
było naprawdę fajnie. a woda taka ciepła

potem zrobiło się trochę gorąco heheh i w sumie bardzo przyjemnie jakoś naprawdę czułam się z nim dobrze - ale niestety przeszkodzili nam śmieciarze na plaży

potem wspólne śniadanko,spacer po całej barcelonie,opowiadał mi o różnych ciekawych legendach,historiach,i miejscach które mijaliśmy - naprawdę super sprawa bo poznaję teraz miasto od strony jego mieszkańców,trzymanie się za ręke

a potem niestety pan filozof musiał iść na zajęcia...no i tyle mojej relacji ale zdecydowanie bedziemy sie spotykac kolejny raz bo jest między nami wszystko co powinno być,aż żałuję,że wyjeżdżam .
Jak z bajki Zostań tam!
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Dlatego ja jak bylam w takiej sytuacji z takimi myslami, przekalkulowalam zwiazek i rzucilam faceta i wyszlo mi to na zdrowie. Nie zalowalam nigdy tej decyzji a nawet bylam happy i moglam z czystym sumieniem robic co mi sie podoba. Oczywiscie pisze tylko z mojej perspektywy. Sugerowac nic nie bede, bo kazdy jest w innej sytuacji z innymi relacjami.
Sama musisz zadecydowac czy zgasic w zarodku te mysli, zdradzic BSa czy sie rozstac i byc wolnym strzelcem.
Jak byłam w toksycznym związku, to myśli o innych wręcz mnie zjadały Ale chociaż doszłam do wniosku, że tkwię w gó##ie I również uważam, że to była świetna decyzja
Oczywiście nie ma tak, żebym nie myślała o innych facetach (to się chyba nie da) ale ciekawa seksu nie jestem, miałam trochę partnerów i teraz poza tym, że w tej sferze jest świetnie, to jestem szczęśliwa u boku BSa
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora