Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-23, 08:36   #4088
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

hej z moim gardełkiem chyba coraz gorzej tak już mnie boli że masakra ;/ właśnie jem kanapki z pasztetem i popijam gorącą herbatką, no i muszę powiedzieć że moje jedzenie jest adekwatne do tego jak dziś wyglądam znowu mi powyskakiwały jakieś pryszcze nad ustami nienawidzę ich zwłaszcza w tym miejscu ;/

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
tak, może być
a jaki odcień byś mi zaproponowała?
sama nie wiem co by mi pasowało
ja proponuje odcień nie zbyt odbiegający od naturalnego, np przyciemnić o 1 bądź dwa tony. zawsze jakaś zmiana, ale w razie czego odrostów nie widać i ładnie wygląda podczas zmywania

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny oglądałam właśnie top model na tvn i muszę przyznać że nie które z tych dziewczyn są rzeczywiście bardzo ładne i mają śliczne rysy twarzy ale większość ma mnóstwo niedoskonałości na twarzach, krostki na całym czole i inne takie...też to zauważyłyście czy tylko ja miałam takie wrażenie? Aż się dziwię że niektóre z nich w ogóle wybrali do tego programu. Jednak na zdjęciach wszystkie wychodzą idealnie dobry makijaż i photoshop potrafią zdziałać cuda
ja zawsze żyłam w przekonaniu że modelka musi być idealna, ale po kilku wersjach american next top model i tego typu programach zrozumiałam, że modelka musi się wyróżniać. atutem bedą np odstające uszy, przerwa między zębami, duży nos itp. w polskiej wersji jest kilka ładnych, ale niektóre to koszmar;/ mi osobiście podoba się Sonia i ta cyganka (super uroda, ale zbyt arogancka jak dla mnie). Zuza (z krótkimi włosami) też jest spoko Ale np w ogóle nie rozumiem dlaczego przyjęli te dwie blondynki ;/ tą z grzywka od rondla i tą co na rurze tańczy a krupa doprowadza mnie do szału typowa amerykanka.... plastik, plastik plastik!

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Na podrażnienia po depilacji. Stosuję zwłaszcza na bikini - np. jak mam krostki, albo skóra jest podrażniona. Nakładam dosyć grubą warstwę na noc
od daaaaaaaaawna szukam czegoś na podrażnienia ;] na pewno zakupię i wypróbuję

Dziewczyny, przepraszam że tak późno bo już dawno obiecywałam, ale do albumu wklejam zdjęcie tej sukienki, w której planuję iść na wesele (z braku laku ;p ) no i proszę o rady co mogłabym w niej zmienić żeby ładniej się prezentowała, jakie dodatki proponujecie itd. chciałabym bardziej podkreślić talię bo jestem taka ... kwadratowa :/ pomocy

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-09-23 o 08:44
loluska jest offline Zgłoś do moderatora