Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-23, 12:25   #2451
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
zawsze można szukać i na portalach i wysyłać do konretnych firm nawet jeśli nie prowadzą rekrutacji, a nuż się uda
jak szukam dla siebie to czasem przwijają mi się propozycje dla m.in grafików. a moze też na gumtree coś by znalazł? albo chociaż dorywczą by znalazł na zasadzie montowania filmów, nagrywania itd.
a tak swoją drogą to czy Twój Tż potrafi i ma sprzęt do przegrywania kaset VHS na DVD? bo potrzebuje tanio zgrać
wg. mnie osobiste latanie to torche strata czasu....
hmm nie, on tego nie ma, może ewentualnie jego kumpel, ale to wtedy nie byłoby takie proste by to zorganizować
zobaczymy - zawsze może po prostu wspomnieć, że robił to i to dla osób prywatnych i napisać, że na życzenie może dołączyć jakiś przykładowy filmik.
w każdym razie - gdyby któraś znała kogoś, kto życzy sobie jakichś zdjęć, materiałów wideo z jakiejś okazji itd- dajcie znać!

Hula, masz dla mnie coś z Awanti? przelać Ci kasę? nie wiem czy wygodniej będzie jak dasz moje ciuchy (czy tam jeden ciuch) dziewczynom dziś, to ja odbiorę od którejś przy okazji

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora