Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 13:14   #2018
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
A ja zawsze myślałam że to coś do dezynfekcji
A to inna bajka.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
u nas nie było psika :/
a może można sobie samemu kupić tylko ciężko przewidzieć w co pielęgniara kłujnie.. w jakie miejsce dokładnie.. trza by pół dziecka wypsikać
Wystarczy posmarować chwilę przed ukłuciem, już w gabinecie zabiegowym.

Skoro można posmarować dziąsło na chwilę przed podaniem zastrzyku znieczulającego, to na logikę można i rękę / nogę tak potraktować.

Ale to tak sobie tylko wczoraj pomyślałam, jak mąż wrócił od dentysty. / Gdzie oczywiście miał miziane dziąsełka do zastrzyku. /

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Nie mogę z siebie
Stanęłam na wagę z Blanką żeby zobaczyć ile waży. No i ustałam, patrze 59kg! mówię o jaa pier.. 59 kg ale się zapomniałam z tym jedzeniem oo nei idę na diete. Brat się patrzy i mówi 'przecież masz Blankę na rekach'
To ja muszę wejść na wagę z Danielem i zapomnieć, że go trzymam. Będę miała chwilę radości z własnej wagi.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Dziewczyny, czy Wy też w taką pogodę jak dziś ( u nas ostatnio w cieniu niby 18 st. ale zero wiatru, słońce do wieczora, w krótkim rękawie chodzę) widujecie dzieci w kurtkach, pod kocami grubymi i w śpiworkach??

Każdego dnia widuję takie kwiatki, wczoraj trzy baby miały dzieci w wieku Daniela, pod kocem, tak opatulone z każdej strony, a spod koca wystawały grube bluzy na rączkach. Obowiązkowo czapka w gondoli, mimo postawionej budki.
Dwa wózki głębokie ze śpiworkami i masa spacerówek z takimi ledwie siedzącymi dziećmi, każde pod kocem, dwa w śpiworkach założonych, tych z kompletu wózka.

Wczoraj to ja się cieszyłam, że kocyk cienki wzięłam, to nikt się na mnie głupio nie patrzył, a że pod spodem Daniel miał body na krótki rękaw i cienkie dresiki to nie było wiadomo. Poszłam do cienia, gdzie chłodno, żeby dziecka nie ugotować i spał tak sobie. A jak go wyjęłam to i tak był cieplutki cały.
Ostatni tydzień młody był w portach i bluzie na body założonych, to każdy mi do wózka zaglądał i patrzył jak bym dziecko mordowała conajmniej... więc wczoraj zmieniłam taktykę.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2010-09-23 o 13:16
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora