Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-23, 14:08   #2460
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez imy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Czy w Krakowie też jest dziś tak pięknie i gorąco ?
owszem choć nic tego nie zapowiadało bo rano było okropnie.
własnie się przeleciałam po mieście więc mogę potwiedzić z tzw czystym sumieniem

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
A co, też Cię już namówiły na staniki???
grrrr właśnie wybieram

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
8,04 zł
ooooo jaka ładna kwota Ax wyślij mi dane na PW bo nie mam

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Kojarzycie kolesia z Paranienormalnych grającego blondynkę co ma przyjaciółkę Gabryśkę? Jedna z dziewczyn z Top Model zachowuje się dokładnie jak on w tym kabarecie.
wczoraj ogladałam ten program i jak dla mnie to jest beznadziejny, nie lubie jak z ludzi robią idiotów, a oni się na to z uśmiechem godzą.
Podobała mi się reakcja tej laski którą Piróg wyrzucił-do czasu jak nie wróciła skruszona.
mówisz o tej krótko ścietej, która zachowywała się jak kretynka jak wsiadła do busa? jeśli tak to zgadzam się w 100%

[QUOTE=SdC;22250558]Rekrutacjami . Do branży IT.[QUOTE]

SdC to czemu Ty nas jeszcze nie rekrutujesz?

musze się Wam pochwalić- wygrałam z krakowskim mpkiem uznali mi odwołanie kretyn dał mi mandat bo nie mogłam kupić biletu ani u kierowcy ani w automacie i nie moglam wysiasc bo kontrola sie zaczela zanim tramwaj dojechal na kolejny przystanek. napisałam odwołanie i choc nie wierzylam to jednak

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

cholera patrze na te staniki i nie jestem pewna rozmiaru:/ eeee jak Wy żeście sobie wybrały? bo ja co firma to mam inny, a w tej Waszej staniko-wyszukiwarce to sie nie moge polapac bo sie nie zmierzyłam:/
cholera zazwyczaj mam 70A-75B
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2010-09-23 o 14:10
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora