Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-23, 13:19   #4114
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Hm, ta w którą "prawie się nie mieścisz" jest bardzo ładna, co do tej drugiej, hm, nie będę obiektywna bo nie przepadam za zwierzęcymi wzorkami , wyglądasz w niej ładnie ale wydaje mi sie że pasowałaby bardziej gdyby to wesele odbywało się latem, bo jest taka bardziej 'lekka', letnia jeśli rozumiesz o co mi chodzi.

A tak w ogóle to zobaczyłam te zdjęcia i zastanawiam się - czemu ona co chwilę narzeka na swoją figurę?! Masz szczupłe nogi, piękną figurę, nie wiem na co Ty tak wiecznie narzekasz..

Łatwiej by nam bylo ocenić tę pierwszą sukienke gdybyś wstawiła swoje zdjęcie w niej
Ja właśnie też nie przepadam za panterkami i tym podobnymi wzorkami, a kupiłam ją pod wpływem zachwytów mamy i siostry, które się nad nią zachwycały... Masz rację że jest taka bardziej letnia, więc raczej odpada. Dzięki za opinię
A co do mojej figury to nie wygląda ona tak dobrze jak na tym zdjęciu Gdybyś mnie zobaczyła w samej bieliźnie wiedziałabyś dlaczego tak narzekamPoza tym ta sukienka ma w pasie gumkę która tak jakby wyszczupla mój brzuchol No ale mimo wszystko dziękujętakie opinie, choć nie do końca prawdziwe potrafią nieźle podbudować
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
pierwsza sukienka rewelacyjna myślę że jeśli się postarasz to spokojnie w nią wejdziesz a ta druga hmmm... mi osobiście średnio się podoba, wydaje mi się mało elegancka jak na wesele. no ale to tylko moje zdanie
Dziękuję więc pewnie zostanę przy tej pierwszej no to od dziś akcja motywacja
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora