Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-23, 19:55   #4162
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Cześć kochane
Muszę się Wam wyżalić, okradziono mnie dzisiaj W sumie to nie tylko mnie, ale całą grupę dziewczyn z którymi miałam wf, ktoś nie zamknął szatni i jakiś kretyn to wykorzystał. Na szczęście nie mam jakiś ogromnych strat, bo skradziono mi trzy dychy i to co mnie śmieszy- cały piórnik Miałam chyba jakieś szczęście, bo innym zginęły komórki i biżuteria Po prostu masakra i jeszcze nic nie da się z tym zrobić, bo kto się przyzna

Ale już po południu humor mi się poprawił chyba mojemu Tż zrobiło się mnie żal i pozwolił zrobić sobie maseczkę na twarzy i zadbałam też o jego dłonie i paznokcie Haha ale miał radochę jak maseczka mu 'zesztywniała' na twarzy

Ja na dzisiaj również planuję mega SPAmowanie, jutro mam wolne, więc będę miała więcej czasu na dopieszczenie siebie

A teraz lecę Was nadrabiać, bo trochę naskrobałyście jak mnie nie było
Ech te szatnie szkolne Dobrze że nie zginęło Ci nic więcej

Party girl, mogłabyś porównać minerałki Pixie i Lumiere? Wygląd na twarzy, trwałość itp?

Doszłam do wniosku, że już mi wszystko jedno i posmarowałam twarz olejem kokosowym. Jest strasznie sucha i ma dziwną fakturę, jakbym nałożyła na nią za dużo pudru... Kojarzycie, jak to wygląda? No to właśnie takie mam czoło Jak mnie zapcha to trudno, nie mam siły