Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-24, 12:53   #4507
signa
Zadomowienie

GG do signa
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
teraz to już i tak nic nie zrobimy- szczepienia nie przeskoczymy skoro już pierwszą dawkę miał

Alu gratuluję pracy a płaca pewnie się poprawi z czasem, jak się wykażesz

ja też bym podwyżki potrzebowała..

przyszła mi dziś ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0255

No tak szczepienie przed takimi operacjami to koniecznosc wiec bardzo dobrze, ze ktos sie zreflkektowal i kazal Wam zrobic. Szkoda tylko, ze obudzil sie tak pozno Ale wiesz Monia zawsze mozna sprobowac isc jeszcze gdzie indziej. Bo te panstwowe szpitale wolaja o pomste do nieba

Torebka super, bardzo mi sie podoba. I kolorek ma boski

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Monia, co do naszej służby zdrowia, to wolę się nie wypowiadać, bo musiałabym wiele niecenzuralnych słów użyć Jednym ładnym słowem: dramat

Dzisiaj informuje wszystkich w pracy, że od 1 października odchodzę z firmy. Strasznie mi ciężko Przez trzy lata pracy tutaj bardzo zżyłam się z tymi ludzmi.

Oj to przykro bedzie Ci sie rozstawac skoro tak sie zzyliscie A nie wiesz jak tam ludzie w nowej pracy? Mam nadzieje, ze trafi Ci sie rownie fajny zespol

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ok dziewczynki ja spadam to milego weekendu wam zycze i albo do poniedzialku albo moze w weekend ktos bedzie to pogadamy
To buziaczki trzymajcie sie cieplutko
Papa Esti Milej pracy Ja nie mam wiekszych planow na weekend, poza pracami i sesja do szkoly wiec pewnie beda zagladac

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Bez sensu, to po co dostawał skierowanie do szpitala skoro zaraz się ubierał i wracaliście do domu
Też raz leżałam na laryngologii, bo miałam taki krwotok z nosa, że przez 4 dni krew leciała mi non stop. Jak przyjechałam z tym do szpitala (po usilnych próbach zatrzymania krwotoku w domu) pani doktor i pielęgniarki były oburzone, że przyjechałam, bo przecież "one nie mogą tego krwotoku zatrzymać, a miały mieć przerwę" Wcisnęły mi jakiegoś wielgachnego tampona i położyły na sali. Nikt się mną nie interesował, tampon mi przeciekał, dobrze, że mama do mnie przyjechała bo chyba bym tam się zalała krwią
Jakoś niemiło wspominam swoje wizyty w szpitalu, a niestety trafiam tam dość często
Myślałam, że nie dostał tego szczepienia, bo szpital chciał oszczędzić. U nas nieraz było tak, że niby szczepienie obowiązkowe i darmowe, a na końcu się okazywało, że szpital, żeby podreperować budżet ustalił ceny takowych szczepień. Nie cierpię naszej służby zdrowia

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Kurcze, piękna jest!!!!
Widziałam ją kiedyś w necie i też mi się bardzo podobała

Buziaki Esti Również miłego weekendu Ci życzę Ja pewnie przez weekend nie będę tu zaglądać, ale widzimy się w poniedziałek

Madziu, czekam na maila z pytaniami

Matko to mialas przezycia z tymi szpitalami nie zazdroszcze. Ale jak slysze co sie dzieje w naszych szpitalach to bardzo sie ciesze, ze ja jednak poszlam do prywatnego W ogole mialam takiego super lekarza, ze moglam dzownic do niego w jego prywatnym czasie jak mialam jakies watpliwosci czy pytania i zawsze byl super super mily i wszystko mi tlumaczyl

Aniu juz Ci wszystko pisze

Aaa napisala mi moja szefowa, ze w poniedzialek na 12.30 mam przyjsc ale fajnie hehe no i poniedzialek i wtorek bedzie mi wszystko pokazywac jak dziala itp a od srody juz klientow mam miec

signa jest offline Zgłoś do moderatora