Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam,zamienię...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-24, 12:05   #986
Killa Ree
Wtajemniczenie

Dot.: Oddam,zamienię...

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie zakupiłam takie oto kartki do scrapbookingu świąteczne, jednakże potrzeba mi tylko kilka wzorów a pozostałe będą po prostu leżeć i się kurzyć. Paczka dopiero do mnie przyjdzie, ale chciałabym sie na wstępie rozeznać czy była by osoba jakaś chętna na wymiankę? co bym chciała za papiery? Różnego rodzaju dodatki świąteczne, czyli różne gwiazdki, tasiemki, wstążki świąteczne, ćwieki w gwiazdki itd. Chciałabym wiedzieć i jak paczka przyjdzie do mnie to po prostu się ugadamy już na PW co do wzorów które moge oddać i co do przydasiów które dana osoba ma do oddania a wymiary to około 16,5x 11,5 gramatura 200
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
stempelków raczej nie używam, chodzi mi przede wszystkim o różne brokatowe gwiazdki takie płaskie to ozdoby-przyklejania na kartkę, wstażki w świątecznych kolorkach itd.
ekaterinko - ja chętna
zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385701
wprawdzie napisałam, że wątek nieaktualny, ale wiele z tych rzeczy jeszcze mam i więcej - szczególnie jeśli chodzi o wstążki... mogę też zaproponować trochę gipiury - taśma
mam też trochę puncherów - mogę wycięte wzorki dać też...
w wątku "co ostatnio kupiłaś..." niedługo pokażę najnowsze nabytki...
jak cokolwiek cię zainteresuje - daj znać
ja na kilka kartek chętnie, albo nawet na wszystkie, których nie potrzebujesz - zależy jak się dogadamy

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując