Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Technik farmacji -warto?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-24, 18:38   #1146
moniaaa7
Przyczajenie

GG do moniaaa7
Dot.: Technik farmacji -warto?

Cytat:
Napisane przez 91_ola Pokaż wiadomość
Podziele sie opiniami które zdobyłam na temat krakowskich szkół medycznych. Jeśli chodzi i poziom w tych szkołach jest naprawdę przyzwoity. Sama wybrałam szkołę TEB na szpitalnej, system dzienny ( a są 3 różne do wyboru) wykładowcy z UJ, AHG, magistrzy, stad padło akurat na tą szkołe. Jeśli chodzi o szkołę Omega na os. Szkolnym ponoć wykładowcy wymagający, minusem dla mnie były zajęcia wieczorowe od 15.30 do 20, szkoła ma tylko kierunki medyczne. Jeśli chodzi o ta drugą Omegę, tu były już mniej pochlebne opinie, zajęcia odbywają sie w XIII lo, stąd TEB Oczywiście najlepszy jest KSM ale tam są testy
Powodzenia w dokonaniu wyboru Mam nadzieje ze na coś się przydało co napisałam :P
Pomogłaś, teraz wiem, że wszędzie jest opcja wieczorowych co akurat mnie bardzo cieszy . Dla mnie minusem jest ta lokalizacja na os.Szkolnym bo to już Nowa Huta, zajęcia do 20 w semestrze zimowym i wracanie ponad godzinę co najmniej 2 autobusami to wizja niezbyt przyjemna.
Chyba zdecyduję się jednak na TEB (system wieczorowy powinien mieć identyczny program i ilość godzin co dzienne?). Ty dopiero zaczynasz czy chodzisz już drugi rok?

moniaaa7 jest offline Zgłoś do moderatora