Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-26, 21:36   #729
glooria
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

kinia... u mnie zawsze był nawał jak mała się przestawiała albo miała skok ale kilka dni i bylo ok cyce przestawiły się
a co do produkcji mleka to u mnie nie było wiele potopów w dzień bo jak miałam nabrzmiałe to ściągałam bo bym nie wyrobiłaalbo małą przystawiałam dwa razy z rzędu do tej samej piersi
a co do wielkości piersi to ja też tak miałam że jedna byla większ a druga mniejsz a to dlatego że Milena najadala się jednym cycem i karmiłam na przemian ale teraz je już z dwóch i są na razie równe

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

[QUOTE=dzidziadziumdzia;22 318546]Martysek no ja w dzień z jednej piersi też tyle ściągam...Ale z dzisiejszej nocki to co zostało po jedzeniu Małej (jakoś przez to ściąganie nocne mam nadmiar mleka w nocy) ściągnęłam 250ml na 2 ciągnięcia ....QUOTE]
no to nieźle produkujesz ja przez jakiś czas też nie mogłam małej trzymać na piersi z której nie piła bo miałam bluzki mokre i śpioch małej i zdarzyło się kilka potopów w nocy np. po przespaniu godziny jedzenia albo po śnie o karmieniu

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

widzę że dużo mamusiek jest na wizażu czyżby wasi partnerzy też oglądali siatkę tak jak mój dla świętego spokoju i żebym mu nie przszkadzała to oddał w mojje ręce laptopa
glooria jest offline Zgłoś do moderatora