|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mój wszystkowątek: markowe ciuchy XS-XL, torby, buty, filmy, kosmetyki, gadżety
Sukienki, szmizjerki
1) Sukienka jeansowa, 38/40 
Wyjściowo była to spódnica ale genialnie prezentuje się jako sukienka Wymienię bez paska.
Szer - 43cm
Dł -90 cm
ja niestety okazałam się za niska do jej noszenia (w związku z tym nie będę pokazywać jej na sobie )
2) Komplet Pretty Girl, M -tylko za coś wyjątkowego 
3) Sukienka 38
4) Sukienka Bon Prix 38/40 - tylko przymierzona, za coś super 
5) Sukienka Hennes z metki 38, moim zdaniem 36
Kupiłam na all ale założyłam tylko do kolan.. 
Opis z all:
Stan oceniam na bardzo dobry minus, gdyż nosi normalne ślady używania. Sukienka jest o kroju bardzo klasycznym, idealna na każdą okazję.
Wymiary: dł. całkowita 100 cm, szerokość pod pachami 20 cm,pas 33 cm ,biust 37 cm, szerokość na dole 47 cm.
6) Spódnica i gorset , nowe z metką - nie muszę oddawać ale można kusić 
Marka: EWITON
Kolor: turkusowo-szmaragdowy
Opis: ŚLICZNY PODKREŚLAJĄCY SYLWETKĘ KOMPLET WIECZOROWY, DŁUGA, LEKKO ROZSZERZAJĄCA SIĘ SPÓDNICA WYKOŃCZONA NA DOLE FALBANĄ, DOPASOWANY GORSET, MOŻE BYĆ WIĄZANY NA SZYI A MOŻE BYĆ W OGÓLE BEZ RAMIĄCZEK, NA FISZBINACH, OZDOBIONY MAŁĄ FALBANECZKĄ, Z TYŁU ZAPINANY NA SUWAK, CAŁOŚĆ NA PODSZEWCE
Materiał: 100% POLIESTER
Rozmiar: Z METKI 40, ALE MOIM ZDANIEM JEST TO RACZEJ 38
Wymiary: SZEROKOŚĆ SPÓDNICY W PASIE OK. 37,5 CM, DŁUGOŚĆ SPÓDNICY OK. 105,5 CM, SZEROKOŚĆ NA WYSOKOŚCI PACHY OK. 41 CM, MIERZONE NA PŁASKO, RZECZYWISTY OBWÓD BIUSTU BĘDZIE WIĘKSZY BO GORSET JEST PODKROJONY I WYMODELOWANY NA FISZBINACH, OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ Z METKI - 92 CM, SZEROKOŚĆ NA WYSOKOŚCI TALII OK. 38 CM
7) Sukienka K&Jy Paris, rozmiar 3, stan idealny
8) Sukienka 38
Edytowane przez sunnyskies
Czas edycji: 2011-04-05 o 12:00
|