2010-09-27, 16:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tabletki a cera? POMOCy :(
Cytat:
Napisane przez meggg90
nie zawsze tabsy pomagają na trądzik... ja walczę z nim od 7 lat... niedługo stuknie mi 20 latek  a buźka ciągle osyfiona... od półtora miesiąca biorę tabletki anty, Midianę konkretnie. Ginekolog przepisał mi je jedynie na podstawie spojrzenia na moją twarz...  trochę mnie to zastanowiło ale byłam już tak zdesperowana ze chciałam za wszelką cenę pozbyć się tego szajsu z twarzy. niestety... od początku 1opakowania mam na niej pole minowe... co i rusz jakis syf... a podobno te tabsy polepszają stan cery... wiec u mie ratunkiem jest wizyta u dermatologa i mam nadzieję że przepisze mi coś co pozwoli na swobodne wyjścia z domu bez używania znienawidzonego korektora.... 
|
moze zle dobrane tabletki jednym pomagaja takie inny inne np ja bralam diane rownoczesnie z moja kolezanka ze studiow i mi pomoglo jej nie, dopiero jak zaczela brac wraz z izotekiem pomoglo. znam dziewczyny ktore braly yasminelle i nie pomoglo, zmienily i sa na drodze do wyleczenia ja nie slyszalam o tych tabletkach co ty bierzesz:
Cytat:
Napisane przez viktooria
Ja byłam pod stalą opieką demtologa nawet prywatnie, zminiałam kikla razy nawet bo nie pomagał jeden więc zmieniłam, maści i kremy nie pomagały (sterydowe maści, rozjaśniały trochę pryszcze ale oczywiście po odstawieniu wszystko wracało a nie można ich stosować dłuższy czas) zobaczymy czy coś się zmieni, jestem teraz na 10 tabletce dopiero ale pogorszyło się troche ;/
|
trzymam kciuki zeby sie polepszylo 
|