Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-27, 16:28   #4451
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
O dziękuje
A więc żale się :
udusiła bym kolegę z pracy tak mnie wkurza
on jest zdania, że on sobie może poziewać , a ja wszystko najlepiej niech zrobię za niego i swoje i nikt nie ma prawa mi w tym pomóc najchętniej bym go udusiła lub
4 godziny musiałam coś robić mimo ,że nie miałam na to czasu bo praca jestem zawalona , a ten siedział i ziewał .

A teraz się chwalę, może jakoś nie narzekałam na TŻ zbytnio, ale teraz przez weekend był mega kochany i czuły
w sobotę ciągle mnie tulał i całował ale to non stop, sam z siebie .
A wczoraj zabrał mnie na spacer , pyszną kawkę , a wieczorem na kolację.
Wieczorem ja się położyłam wcześniej a TŻ oglądał film na TV to przyszedł do łóżka, przytulił i wycałował i zyczył dobrej nocy, jak skończył oglądać film obudziłam się jak wchodził to łóżka to też dał buziaka i mówił ,żebym sobie słodko spała, podsumowując mój TŻ się strasznyyyy słodziak zrobił takiiiiiiii kochaniutkiiiii.

A dziś zakupiłam mu skrzynkę na narzędzia ( wczoraj zauważyłam , że robi się taki jak ja , czyli zaczyna lubić wszelkie pierdułki, jakieś tam kluczę do samochodu, narzędzia itp. ) to kupiłam mu skrzynkę na narzędzia taką fajną i zapełnię ją całą skłodkościami

i to chyba wszystko dziękuje za uwagę
a nie jeszcze jedno chcę być żoną

i idę za chwilkę do łóżeczka .
no to macie sielanke w związku ciesze sie,że tak wspaniale Wam sie układa i ,że Tż taki kochany jest a Ty masz bardzo ciekawe pomysły i myśle ,że Tż ucieszy sie z tej skrzynki no i jeszcze dostanie coś słodkiego,żyć nie umierać

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Ejj, żeby nie było, że ich zaprosiłam dla prezentów - co to to nie ja w ogóle nie spodziewałam się tylu rzeczy

lecę
jasne hihihih

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Tak teraz przeczytałam to, co napisałam wcześniej i chyba wyszłam na materialistkę Chodziło mi oczywiście o życzenia, nie o prezenty. Zresztą ja zwyczajnie nie potrafię przyjmować prezentów, zawsze mi głupio
to tak jak ja a jeszcze jak musze przy kimś otwierać to już w ogóle