Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka - część piętnasta - czym bez etorebki byłaby niewiasta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-28, 10:23   #1484
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: etorebka - część piętnasta - czym bez etorebki byłaby niewiasta

Dzień dobry dziewczyny
Idę was nadrabiac

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Witam Niewiasty

czy u Was również taka paskudna pogoda????? Cały dzień pada ;(

moniuleczka nie przejmuj się prawkiem......ja muszę się zapisać na 4 termin....w lipcu szybko robiłam przymusowe 5 godzin jazd aby móc zapisać się na 4 termin a potem nie poszłam-ale nie ma co się poddawać!! będę walczyć

ogólnie to mi jakoś tak smutno
u mnie wczoraj z rana była paskudna pogoda ale później zrobilo sie slicznie było słonko ale za to dzisiaj ciągle pada
i nie smutaj sie

Cytat:
Napisane przez ashes Pokaż wiadomość
mam już ane więc andi nie koniecznie...
wstrzymywałam się z kupnem torebki już bardzo długo
bo liczyłam, że już będzie nowa kolekcja ...
hmm to co jeszcze polecacie do szkoły ?
Ja mam ane granatowa i jest naprawde pojemna i bardzo ja lubie i polecam

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ja z kolei mam odwrotnie Zawsze jak mi się coś podoba, to widzę to od razu w zestawie z czymś, co już mam. Nie kupuję czegoś, jak wiem, ze nie będzie mi do niczego pasowało

Mi się nie podoba, jakoś się dziwnie układa. Kolor jest ok
o to masz naprawdę super ja powoli sie tego uczę

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
zrozumiałam o co Ci chodziło

no widzę, że zdania podzielone poczekam na tą nową kolekcję, może będzie coś w tym stylu... ale niech się pośpieszą..:brzy dal:

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

ja jestem w trakcie wymieniania mojej szafy, więc mówię Ci że da się walczyć z tym kupowaniem bez zastanowienia kiedyś sama tak robiłam, ale jestem twarda i to zaczyna się zmieniać. praktykuję też to, że lepiej wziąć i oddać niż potem żałować. Zawsze to można się w domu zastanowić i najwyżej oddac
tez jestem za takim czymś kocham za to sklepy gdzie mozna oddać wcześniej zakupiona rzecz jesli przestanie mi sie w domu podobać

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
mnie to trzyma od czwartku ogólnie to chciałabym mieć z 5 dni urlopu od pracy-poleżeć w łóżku i przemyśleć tyle spraw

maris mnie kusi ale jakoś się powstrzymuję bo mabel czeka w kolejce

kupiłam wczoraj w tesco narzutkowy bezrękawnik-oczywiście szary za 27 zł ile w tesco jest teraz super ciuchów
o kurcze to taniocha gratuluje szkoda że u mnie nie ma tesco

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
U nas to normalka Na początku zaczynasz pożyczać na torebki i obmyślać plan okradania milych staruszek , prawda nudi...? A potem po prostu masz już te tysiąc torebek a nie masz co na grzbiet włożyć

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Co wy tak wszystkie na maris To chyba ja odnowiłam miłość do maris -bierzcie póki jest bo jest super-piękna i pojemna
widze że wczoraj szalałyście za torebką maris

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie chce któraś z Was może pozbyć się brązowej/karmelowej Imogen? Niestety nie załapałam się już Pan Krzysiu odpisał mi, że już ich nie będzie
Nie wierz Panu Krzysiowi bo ona zawsze tak pisze a później torebki wracają

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora