Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-28, 12:54   #935
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość
Ps. a czy dajecie jakiś upominek swoim TŻ na dzień chłopaka ? ;p Czy czekacie na dzień mężczyzny? Czy nic nie robicie? ;p
niee nie uznaje takich ,,świąt''

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Justynacz, Enfamil HA Digest w doz jest po 32 zł, to mało czy dużo?
Zdecydowałam się na Humanę, bo to niby najwyższa półka, a przy kolkach Natki boję się, by nie było jeszcze gorzej.

to nie jest taki drogi jeszcze a humany nie znam jakos nie mam zaufania.
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
kinia656 Mnie by było szkodać dawać modyfikowane jeśli pije moje mleko wolałabym kupić laktator ( i tak też zrobiłam) tylko, że Niuniu się odwidziało i nie chce pić z butelki. A tak wogóle bałabym się, że jak zacznę dawać jej modyfikowane mleko to zaczną się problemu z kolka i kupką, więc jak narazie wolę nie ryzykować.
moja dostaje cyca i mm i nie ma problemów

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
witam
po wczorajszym lekarzu wiec.....mala ma katar dostala kropelki i mozna ja bylo zaszczepic--zniosla dzielnie klucie iiii wcale nie bylo problemu--lekki placz i na tym koniec--dzielna po mamusi oklady jej robie i nozka wyglada ladnie......
co do mnie....po 6 tyg nie rozpuscily sie jeszcze szwy trzymajace przeciety miesien stad mnie tak tam jeszcze ciagnie..... eh
pogoda szok--bylam z psem przed domem masakra jak wieje.......szybko ucieklam do srodka.....
zdrówka dla Nadinki oooo matko współczuje Ci kochana

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wasze dzieci też tak często mają czkawkę?
moja niunia miala w brzuchu a teraz to i 3 razy dziennie ale to jest normalne nie ma sie czym martwic

cześć dziewczyny ale beznadziejna pogoda wieje pada i
całe 8stopni brrryyyyyyyy znowu musimy sie ratowac balkonem bo mała jak nie jest na dworze to maruda że szok!
Wczoraj moja Niunia skończyła 7tyg.
nocka u nas rewelacja mała spała od 20;30 do 3;30 a potem do 7;30

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora