2010-09-28, 12:56
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Opowieści dziwnej treści - czyli koloryzacja w moim wydaniu!
Cytat:
Napisane przez Baseda
Nie jestem fryzjerką i chyba daleko mi do tego. Dlatego wypowiem się tylko co do pierwszej części. Uważam, że zdecydowanie za dużo tej chemii w naszym życiu i dlatego popieram naturalne sposoby koloryzacji . Niestety z wygody chyba najczęściej wybieramy jednak gotową farbę czy szampon koloryzujący. A tu proszę  Może jednak zwrot w stronę natury i sposobów naszych mam i babć. Gratuluję , tak trzymaj 
|
W dalszym ciągu jednak bardzo mało osób korzysta z naturalnych metod koloryzacji. Tak jak przyznałaś, dla wygody korzystamy z metod chemicznych. Jednak warto poświęcić chwilę czasu 2, 3 razy w tygodniu. Tyle wystarczy, aby osiągnąć doskonały i, co najważniejsze trwały efekt. Przecież o to nam chodzi, gdy sięgamy po farby. Taki sam efekt możemy uzyskać stosując metody naturalne. W tym wypadku jednak zyskamy kolejny plus - zdrowe i odżywione włosy oraz głęboki kolor.
Jeśli chodzi o naturalne metody farbowania włosów, mam w tym temacie wiele doświadczeń, którymi chętnie się podzielę z zainteresowanymi. Jeśli chcecie coś więcej o tym wiedzieć, po prostu piszcie
Niebawem załączę zdjęcie swoich włosów, wtedy same ocenicie efekt
|
|
|