Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - to i owo o moim koloryzowaniu wloskow...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-28, 16:48   #1
monia248
Przyczajenie

Smile

to i owo o moim koloryzowaniu wloskow...

no coz jesli chodzi o farbowanie wlosow w domu to wyprobowalam je juz wiele razy no i o dziwo mam jeszcze mam troche wlosow na glowiea wiec od poczatku uzywam szamponu koloryzujacego bo po pierwszym farbowaniu nie ma odrostow tylko pigmenty wyplukuja sie same do24 myc no ale juz po kolejnych koloryzacjach kolor sie utrwala no i odrosty sie pojawiaja farbujac pieraszy raz to wymieszalam brejke no i nakladalam ja od razu na cala dlugosc wlosow i efekt byl oki no ale gdy w gre weszly odrosty to wyprobowalam wyczytana gdzies technike mianowicie najpierw farbe nakladam na odrosty i czekam polowe przewidzianego czasu nastepnie reszte wlosow spryskuje lekko woda i nakladam na nie pozostala mieszanke no i efekt jest super bo nie widac roznicy w odcieniach miedzy gorna a reszta czescia wlosow/ zaznacze ze mam wlosy ciemy blond a farbuje na naturalny braz/ a jesli chodzi o zabrudzenia farba to mozna przed farbowaniem nalozyc zwykly krem na kontury twarzy i potem to sie fajnie wytrze papierowym recznikiem i bedzie ok no troche ponudzilam ale co tam...
monia248 jest offline Zgłoś do moderatora