Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rozstanie z dukanem- porażka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-28, 17:50   #10
NiczymFeniks
Zadomowienie

GG do NiczymFeniks
Dot.: rozstanie z dukanem- porażka

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Dieta na początku nie zapewnia wszystkich witamin, bo nie jemy warzyw, ale po uderzeniówce już sporo ich jemy, więc powinno być ok. Jednak na różne osoby dieta może różnie działać - tak mi się wydaje, a oczywiście mogę się mylić

Można zawsze witaminowe suplementy diety łykać.
Ja już 2 razy do Dukania podchodziłam i żadnych tego typu problemów nie miałam Łykałam tabletki witaminowe i piłam na kolację Shake'a białkowego który również był bogaty w witaminy
napewno działa na każdego inaczej ta dieta, ja wcześniej miała mocne lśniace włosy po dukanie sie to zmieniło, niestety dopiero po tym jak mi samej zaczeły wypadac włosy to sie doczytałam, że wiele osób ma to samo:/ widocznie jestemw tym odsetku ludzi na których dieta działa bardzo źle, a wcale nie schudłam dużo bo 2 kg. Wcześniej brałam tabletki anty odwadniajace wiec nie miałam co zrucać mozę za dużo byłam na uderzeniówce bo prawie tydzień. Teraz jem częściej a mniej i wiecej warzyw i wraca wszystko do normy a chudne

13.09.2014
NiczymFeniks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując