Wątek
:
juz nie moge :( obrzydliwy angielski chleb co w zamian ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
2006-07-06, 12:31
#
1
gryzaczek
Raczkowanie
juz nie moge :( obrzydliwy angielski chleb co w zamian ?
witam
kto raz probowal angielskiego albo holenderskiego chleba ten wie ma on konsystencje papieru toaletowego tostowego nie da sie jesc, chleb, ktory niby jest z piekarni to czysty bialy okrutnie pszenny chleb dmuchany obrzydliwy
czasem kupuje polski chleb w polskim sklepie ale poniewaz jest pieczony w Londynie chyba ma angielskie normy tzn zawartosc soli jest zastraszajaca...nie potrafie zrozumiec jak mozna tony soli dodawac do wszystkiego tego sie nie da jest i juz mam wizje zatrzymanej wody w organizmie. Poniewaz pracuje w biurze mam prace siedzaca, wiec musze brac sniadanie ze soba zeby nie pasc przy kompie a typowych przekasek angielskich typu chleb ichniejszy znowu
i chipsy niestety do mnie nie przemawiaja, co byscie proponowaly na calodzinne moje wyzywienie poniewaz pracuje od 8;30 do 17;30 godzina piechota do domu nie daje mi mozliwosci wytrzymania bez jedzenia caly dzien zeby zjesc normalny obiad wieczorem.. Jaka proponujecie alternatywe dla tego wacianego chlebka tutejszego Pozdrawiam serdecznie
P.S. chlebku razowy wroc
gryzaczek
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do gryzaczek
Znajdź więcej postów gryzaczek