Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotodepilacja czy laser diodowy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-28, 19:30   #159
theo0
Przyczajenie

Dot.: Fotodepilacja czy laser diodowy?

w krakowie sa nowootwarte salony kosmetyczne i cena za fotodepilacje wybranej czesci ciala to 99zł!!! ja chce isc do Adolesense bo wiem gdzie jest, nie wiem natomiast jak wyglada taki zabieg (chce isc na bikini) oto co mi napisali w mailu :

"W naszym salonie korzystamy z głowic E-light, jest to połączenie technologii IPL z radiofrekwencją, jak narazie daje jedne z najlepszych rezultatów na rynku. W odróżnieniu od metod laserowych, ta jest bezbolesna (głowica jest chłodzona nawet do -4 stopni), dlatego też znieczulenie nie jest wymagane.
Zachecamy do skorzystania z darmowego testu, jest to z jednej strony konsultacja z naszą pani kosmetolog, a z drugiej strony właśnie sprawdzenie jak działa urządzenie na własnej skórze, przekona się wtedy Pani o odczuciach, bez żadnych konsekwencji. Możemy znaleść Pani jakiś wolny termin w kalendarzu(..)"

co o tym sadzicie? maja str internetowa : http://adolesense.pl/

poweidzcie co myslicie bo nie mam za duzo kasy,a zalezy mi zeby te cholerne wlosy nie rosly tak szybko,albo zeby najlepiej ich nie bylo
myslalam o normalnym depilowaniu woskiem ale ponoc mega boli i teraz znalazlam o tej
fotodepilacji, POMOZCIE

ps. mam jasna cere ale wlosy ciemne a w "tym"miejscu to wiadomo ciemne i twarde wiec no problemo.[COLOR="Silver"]

Edytowane przez theo0
Czas edycji: 2010-09-29 o 10:15 Powód: zapomnialam napisac:)
theo0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując