Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urban Legends (historie zasłyszane:D)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-28, 20:59   #174
Foxy89
Rozeznanie

Dot.: Urban Legends (historie zasłyszane:D)

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
znajoma znajomej znajomej :P jechała po nocy samochodem drogą w lesie. Na drodze zobaczyła konar, więc zatrzymała samochód i ściągnęła konar z drogi. Wsiadła w samochód i zobaczyła, że na nią jedzie jakiś TIR i trąbi. Babka się przestraszyła, gaz do dechy i ucieka, a TIR dalaj za nią i trąbi O_o . Dojechała na stację benzynową, biegnie do środka i krzyczy- ludzie ratunku, jakiś wariat mnie goni!! Po chwili na stację zajechał ten TIR, kierowca wbiegł do środka i powiedział babce, ze ją gonił, bo kiedy ona sprzątała konar z drogi ktoś jej wsiadł do samochodu . Sprawdzili, w samochodzie nikogo już nie było, ale na monitoringu było widać, że ktoś wysiadł i uciekł...
Ha ha ha, wyprzedziłaś mnie. Któregoś dnia mama wróciła z pracy niezwykle przejęta. Opowiadała mi z zapałem niemal taką samą historię, jakoby JEJ KOLEŻANKI KOLEŻANKA przeżyła to na własnej skórze Zakończenie tej historii jest trochę inne, a mianowicie, że wjechała na stację a za nią TIR, wysiedli równocześnie i wtedy kierowca TIR-a powiadomił ją, że kiedy sprzątała ten konar, do jej samochodu wskoczyło dwóch facetów, zajrzeli do środka auta, po żadnym nie było śladu, znaleźli natomiast worek i sznurek. Kobieta na myśl, że miała zostać zamordowana wylądowała w szpitalu

Sama uwierzyłam w tę historię, dopóki pewna Wizażanka nie wyprowadziła mnie z błędu Mama jednak w dalszym ciągu twardo wierzy