2010-09-28, 20:22
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienie Lolita Lempicka edp, Max Mara Le Perfum, Armani She i inne
haha dokladnie, slonik juz u DiTu 
Lece sprawdzac wasze watki dziewczynki i zaraz bede odpisywac 
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------
Cytat:
Napisane przez nisia1908
Witam ponownie po długiej nieobecności 
ja tu przyszłam brudzić o Rykielke bo czekałam i czekałam aż się Ciebie doczekałam 
|
buuu zagladalam ale aktualnie nic u ciebie nie widze no ale rykielka stoi,jesc nie wola,tlumy sie o nia nie dobijaja wiec moze w przyszlosci...
Cytat:
Napisane przez ladyDIOR
Mam nowe, w folii Versace Versense 30 ml, może to wzamian na Lancome lub Armani?? 
|
chetnie polece sobie odswiezyc versense bo nie pamietam zapachu, kojarzy mi sie dosc swiezo ale moge sie mylic i dam znac...mam nadzieje ze jutro uda mi sie go dorwac
a ty znasz Attraction? bo zapach zostal jakis czas temu wycofany i powachac w perfumerii juz sie go raczej nie da 
Cytat:
Napisane przez dixi
ja po Emporio, może chcesz Classique EDP albo coś...
|
Clasika tez bymmusiala sobie powachac,kiedys mi troche za mocny sie wydawal ale kto wie,moze juz doroslam tez dam znac jutro
Cytat:
Napisane przez kochana1989
u mnie raz uzyty jil sander sun 30ml
|
Sanderka w irlandii niestety w ogole nie ma tak ze nie bede miala mozliwosci sprawdzic, a w ciemno raczej nie chce wymieniac bo zazwyczaj sie potem na siebie wsciekam
Cytat:
Napisane przez kolciag
Ja o lolitkę przyszłam pomarudzić 
|
hah tak po zdjeciach to chyba odziedziczylas moje Nu jaki ten wizaz maly....ale nic niestety nie widzem tez zla synchronizacja bo pamietam ze przed wakacjami to ja cos tam chcialam od ciebie  
Cytat:
Napisane przez miszona
Podoba mi się u Ciebie:
Max Mara Le Perfum- 25/50 ml
Znajdziesz coś w zamian?
|
buuu podobala mi sie bardzo twoja prada iryskowa ale widze ze juz zmienila wlascicielke normalnie pech
Cytat:
Napisane przez magsch
cos za lolite?
|
nic niestety, pozdrawiam serdeczznie wyspowiczke
Cytat:
Napisane przez glamourous
haha dokladnie, slonik juz u DiTu 
Lece sprawdzac wasze watki dziewczynki i zaraz bede odpisywac 
|
|