2010-09-29, 08:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
Napisane przez aa2
oj ciekawe czemu tak chodzisz? ja myslałam ze bedziesz codziennie taki cały etat?
a u mnie hmm po staremu zcekam na przedłużenie umowy 
i wkur...ludzi chyba przez to wszystko co mnie w zyciu pospotykało jestem wredna i co mysle to mówie he he lasce ostatnio wygarnełam ze nie zasługuje na um owe na czas okreslony i sie chyba na mnie obraziła no ale cóż jestem szczera czuje sie poszkodowana bo mi przedłużają tylko na rok a uwazam ze zasłuzyłam tez na nieokreslony no ale życie-sprawiedliwośc
jej trzeba było nie pytać co u mnei bo zas sie rozpisałam ale musiałam sie wyżalić
 pa ucałuj Pole
|
Kochana, powiem Ci ze ... tez powinnam byc taka jak Ty wiesz, ile jestes warta i nie dasz sie zmylic- to dobrze.
Mi szefowa powiedziala w tamtym tygodniu otwarcie ze na etat ja nie stac .... ale rownoczesnie obiecywala ze bede pracowac a tu siedze w domu jak wczesniej.... Maz tez wsciekly jak mnie widzi, bo ja sie oczywiscie przejmuje, zamiast powiedziec co mysle i trzasnac drzwiami ....
Ale znalazlam ogloszenie do opieki nad 2.5 rocznym chlopcem- 4 h dziennie, dziecko dwujezyczne, po szczegoly musze pisac po 1.10, bo jego mama ma stresy przez egzamin ale jesli bedzie chetna to sie zdecyduje- mam tylko nadzieje ze nie braknie mi pomyslow n zabawy z takich szkrabem i ze sie polubimy
Basima, Pola bardzo juz urosla- widac na pierwszy rzut oka! Sliczna jest ...
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
|
|
|