Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zagubiona w jego zachowaniu/ help;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-29, 11:27   #7
Gilbertina
Przyczajenie

Dot.: Zagubiona w jego zachowaniu/ help;)

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
NIE nie warto!
babranie się w romanse w pracy to już mega desperacja i brak poukładania w głowie, a babranie się w romanse z przełozonym po 3 tygodniach pracy to ja nawet nie wiem co to ma być? szczyt desperacji?
Ty tam poszłas pracowac czy szukać okazji żeby majtki sciagnąc do pierwszego co sie uśmiechnie?

Jak facet naprawde będziae miał jakies plany poza tymi wynikajacymi z jego obowiazków słuzbowych (integrowanie podwładnych i tworzenie dobrej atmosfery w miejscu pracy) to sam Cię gdzieś zaprosi, więc nie bądz taka nadgorliwa i się przed szereg nie wyrywaj.

Zreszta, nawet jakby doszło do tego(że on cie zaprosi) to tez się 100 razy zastanó, bo romans w pracy to bardzo głupie, a z przełozonym- jeszcze głupsze.
Chyba ż ejesteś w stanie wziąć na klatę wszytkie związane z tym konsekwencje a jest ich bez liku.
Mysl dziewczyno, myśl przede wszytkim.
Zaznaczyłam ze nie jest moim zwierzchnikiem, jest jedynie kolega z pracy, zaznaczylam to we wczesniejszym poscie. A poza tym jest to tylko praca czasowa wiec pobede tam jeszcze gora 3 tygodnie.

A co do Twoich wczesniejszych wypowiedzi, to
a) nie musi na mnie patrzec bo nie pracuje dla niego
b) nie wiem po co mruga do mnie
c) ok mozna byc milym ale stweirdzenie ze gdybym ja tam byla jest pewien ze bawilby sie o wiele lepiej juz dla mnie zalatuje na wiecej niz tylko bycie milym bo sie jest mila osoba.

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
ale podczas przerwy na kawe w pracy zeby wydawalo sie po kolezensku nastepny krok pozostawilabym mu.
Mam pecha bo nie mam przerwy w pracy z racji krotkich godzin jakie pracuje

Dzieki wszystkim za wypowiedzi. Do pracy ide dopieor w piatek wiec zobacze czy on wtedy tez bedzie pracowal
Gilbertina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując