2010-09-29, 18:37
|
|
BAN stały
|
Dot.: studniówka 2011 sukienki
Cytat:
Napisane przez maagdalenaa
sliczne sa te sukienki (asos, prawda?), wszystkie do do joty, ale... studniowka, przynamniej w moim przypadku tak bylo, to bardzo elegancka okazja. a o dlugosci "za pupe" mozna powiedziec rozne rzeczy - ze jest seksowna, ze pociagajaca, ze mila dla oka (o ile nogi mile dla oka) ale na pewno nie da sie powiedziec ze jest elegancka. wg mnie to znakomite kiecki na imprezy w gronie znajomych, nie wiem - sylwester, party klubowe, ale nie na studniowke.
pozdrawiam
http://barwykobiecosci.blogspot.com/
|
tak,wszystkie asos uwielbiam tą firmę ma przepiękne sukienki <3
a orientujecie się może kiedy (i czy w ogóle)wyjdzie nowa kolekcja sukienek na rok 2011 własnie takich na karnawał i studniówke?
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------
Cytat:
Napisane przez kycia1
Gdybym ja miałam teraz studniówke- NA PEWNO kupiłabym ktoraś wlasnie z Asosa, TFNC ,Rare lub Lipsy  . Ja po prostu zakochałam sie w tych sukienkach (mam ich juz kilka-polecam).
Studniówke miałam 7 lat temu (jak ten czas leci ...  ) i miałam czerwoną rybkę 
|
Kycia a czy sukienki z tych firm które wymieniłaś są dostępne gdzieś w polsce? Asos kupowałaś przez internet czy za granicą?bo w sumie to troche ryzykowne kupować przez internet lepiej zawsze przymierzyć ale niestety nie ma sklepu Asos w polsce w dodatku zdjęcia są robione na modelkach które mają idealną figurę jestem ciekawa jak by leżały na kimś ,normalnym" masz może jakieś zdjęcia tych Twoich sukienek?
|
|
|