2010-09-29, 19:01
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: różności
Witam na moim wątku wymiankowym 
Osoba mająca mniej przekupek wysyła jako pierwsza, poleconym. Ty pisz w moim wątku a ja w Twoim. Swoje rzeczy opisuję uczciwie, nie ukrywam niczego i nie oszukuję i tego też oczekuję z drugiej strony.
Czego poszukuję:
próbek korektorów mineralnych Pixie Minerals - zielonego oraz beżowego lub/i żółtego
próbek podkładów mineralnych w kolorze średnim - odcieni ciepłych - mogę wymienić się na bardzo jasne - najjaśniejsze, ale muszę z nimi porządek zrobić, obfocić i spisać jakie kolory i firmy
bransoletki srebrnej
pojemnej torby ciemniej z tworzywa sztucznego/skóry ekologicznej
ozdób do paznokci naturalnych np naklejek o ciekawych wzorach
nie poszukuję ubrań, dodatki za to jaknajbardziej
nie mam za bardzo rozbudowanej i konkretnej listy dlatego wymienię się też na rzeczy które poprostu wpadną mi w oko 
zestaw do bezbolesnej depilacji Smooth legs - 2 sztuki, jeden używany ale używane "ścieraczki" wyrzuciłam, do oddania to co na zdjęciu
Depilator Philips Satinelle - całkowicie sprawny, wypróbowany raz, polecam tylko masochistom 
Zestaw do manicure - kilka razy użyty, całkowicie sprawny, z bateriami
Zestaw do pięknych paznokci i wypielęgnowanych stóp. Dodatkowo posiada:
wyjątkowo poręczną, ergonomiczną formę;
prawo-i lewoobrotowy;
2 stopnie prędkości;
7 nasadek, w tym: szafirowy pilnik do skracania paznokci, nasadka polerująca, szafirowy pilnik stożkowy do usuwania stwardnień skóry i odcisków, frez do usuwania skórek;
obcinacz do paznokci;
zawiera alkaiczne baterie.
Aby mieć piękne, zadbane i lśniące paznokcie nie trzeba wydawać fortuny na manicurzystkę. Z zestawem do manicure i pedicure sama nadasz swoim paznokciom wymarzony kształt, a twoje dłonie i stopy będą budzić zazdrość koleżanek i zachwyt kolegów.
Pędzelek ścięty mini Flat top firmy EDM - wypróbowany raz ale noszony w kosmetyczce stąd pobrudzona folia ochronna
Książka "Okaleczona" -w folii ochronnej
2 Zestawy dla wrażliwych zębów - pasta + płyn Elgydium
Próbka pasty Elmex
Mini balsam brzoskwiniowy z Yves Rocher, ważny do 12.2012
Mleczko ochronne do opalania Lirene kids SPF 30 , ważn 01.2013, od otwarcia (czyli tych wakacji)18 miesięcy
Krem cera fotowrażliwa Sopot sun SPF 25, ważn 01.2013
Szampon Clear przeciwłupieżowy 50ml, nieużywany, daty ważności niestety nie ma, ale mam go kilka miesięcy
Lusterko Elgydium, na obu ściankach lusterko
Okulary przeciwsłoneczne
2 lusterka i jedno lusterko i szczotka w jednym
Biżuteria nieszlachetna
Belissa - 28 kapsułek, ważn 01.2011
pozostałe zamazane to tabletki ziołowe uspokajające i na alergie - oczywiście bez recepty, ale chyba na wizażu nie można leków w żaden sposób rozprowadzać, ale zdjęcie zrobiłam bo albo całe opakowanie albo bez jednej czy 2 tabletek
termoizolacyjna torba na butelkę 1,5 litrową
Edytowane przez gosia1207
Czas edycji: 2010-09-30 o 21:09
|
|
|